18 termék, ami gyönyörű képpel csábította a vásárlókat, de csak csalódást hagyott maga után

Az eladók és gyártók mindig próbálják a lehető legszebb, legvonzóbb módon bemutatni a termékeiket. Ennek érdekében gondosan ügyelnek rá, hogy olyan képeket készítsenek róluk, amitől a fogyasztók ellenállhatatlan vágyat éreznek a vásárlásra. Sajnos azonban a valóságban nem minden olyan tökéletes, mint a csomagoláson. Az internetezők megosztották azokat az alkalmakat, amikor engedtek a látványos képek csábításának, de végül kőkemény és kiábrándító valósággal kellett szembenézniük.

1. Fogászati héjakat vásárolt az interneten. 2. ,,Szavakkal kifejezhetetlen a csalódásom.” 3. ,,Valódi eperre számítottam, ehelyett kaptam egy eper ízű követ.” 4. Nem olyan nagy a választék, mint ígérte. 5. Motoros csizma az Amazonról. 6. Nos, majdnem. 7. ,,Aranyos ajándékot akartam adni a lányomnak.” 8. Alulmúlta a várakozást. 9. Sült penészes csirke? 10. ,,Azt hiszem, hogy becsaptak.” 11. ,,A barátom ezt a jelmezt vásárolta Halloweenre.” 12. Ez odavág némileg a jó étvágynak. 13. Kínai jégkrém. 14. Legalább a kutyának tetszik. 15. Már az édességekben sem lehet megbízni. 16. Némót szemmel láthatóan megviselte a hosszú tengeri kaland. 17. Ropogós keksz. Nagyon ropogós keksz. 18. Amikor az ígéretes csomagolás kiábrándító valóságba csap át.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?