18 vicces pillanat, amikor az élet komoly döntés elé állította az embereket

Időről-időre komoly döntések elé állít bennünket az élet, melyekben a rendelkezésünkre álló tudás alapján a lehető legjobb döntéseket kell meghoznunk. Az alábbi esetekben is éppen ilyesmi történt, ám ezeknek a többségében olyan kétségbeejtően nagy horderejű volt a dilemma, hogy az emberek jobbnak látták, ha az interneten kérnek segítséget a döntésben. Ti képesek lettetek volna dönteni az ő helyzetükben?!?

1. Mindennapos dilemma. 2. Fiúként ment be a boltba, de férfiként távozott.

Igen, ezek óvszerek… ?

3. Az éhenkórász emberek rémálma…✋? 4. ,,Két évvel ezelőtt ez a macsek hazáig követett. Életem egyik legjobb döntését hoztam, amikor úgy döntöttem, hogy befogadom. Sajnos csak két évig voltunk együtt, mert már öreg volt, de életem legszebb két éve volt.” 5. Szabadság vagy mogyoróvaj?! Egy amerikai embert ennél nagyobb dilemma elé nem is lehetne állítani… ? 6. Itt az ideje, hogy átértékeljük a szépségünket. 7. Piros vagy kék pirula?! ? 8. Ausztrália nyaklánc, ahol Tasmania csak egy opció…? 9. Gyerekkorunk legnagyobb dilemmája. 10. Kit-Kat vagy Ő?! ? 11. Azt hiszik, hogy ezzel összezavarnak?!

Jól hiszik.

12. Altató és hashajtó, gondosan kidolgozott, megszólalásig hasonló csomagolásban.

Itt tulajdonképpen mindegy, hogy melyiket választjuk, a lényeg, hogy ne egyszerre vegyük be őket… ?

13. A döntés a Te kezedben: magadnak okozol örömöt a sörrel, vagy az asszonynak a virággal?!? 14. Amikor beakarsz törni, de nem tudod, hogy juss át a kerítésen. 15. Pokolba a diétával, gondolhatta…? 16. ,,A barátnőm ultimátumot adott nekem, hogy vagy leborotválom a lábszőröm, vagy elhagy…”

Viszlát, bébi.

(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({});

17. Ez a WC-papír végre megadja a választ a mindenkit érdeklő kérdésre… 18. Jól gondold meg a döntést…? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏