18 vicces szituáció ami bebizonyítja, hogy részegen egy igazi hülye vagy!

Ami részegen jó ötletnek tűnik az a legtöbb esetben nem túl jó ötlet, de ilyenkor egyszerűen lehetetlenség lebeszélni az embert bármekkora hülyeségről is legyen szó. Most mutatunk 18 vicces történetet amit részegen hajtottak vére.

“Nem hiszem el, hogy elhittem részegen, hogy ennyi pizzát meg tudok enni egyedül…” ?

“A múlthéten a haverommal eléggé leittuk magunkat és végül az Ebay-en kötöttünk ki. Egy szó, mint száz, ezt a király majmos képet rendeltük meg, és azóta sem bánom.” ?

“Amikor a barátnőm átvette a futártól a csomagot teljesen kiakadt. Azóta megszerettük és az otthonunk rész lett.” ?

“Éppen totál bekarmoltam, mikor az Ebay-en találtam egy cilindert a varangyomnak, amit egyből meg is rendeltem. Csak azt nem láttam, hogy ez egy száz darabos szett…” ??

“Ez még a RészegÉn-től is morbid…” ☹️

“A haverokkal nem tudtunk dűlőre jutni, hogy pizzát rendeljünk vagy sétáljunk el a mekibe részegen. Péter haverom volt a legbölcsebb, aki kitalálta, hogy rendeljük meg a pizzát, és a megjegyzésbe írjuk bele, hogy hozzon mellé három BigMac menüt is a rendelésünk mellé.” ???

“Ép PewDiePie videóit néztem egy üveg bor társaságában, mikor megláttam a videó hátterében egy Danny DeVito kartonfigurát. Természetesen nekem is be kellett szereznem egyet.” ?

“Szerintem szabályozni kéne valahogy, hogy részegen ne tudjon az ember rendelni. A tegnapi bulizásom után 4 kiló sajtot rendeltem az interneten…” ??

“Az egyik barátom egy üveg whisky társaságában rendelt magának egy rakat pólót, melyen az arca szerepel. Mivel nincs szüksége ennyire, ezért elkezdte szétszórni köztünk, mi pedig szívesen hordjuk.” ?

“Ezt a gyönyörűséges törölközőt a barátnőm rendelte nekem a múlt éjjel. Többé nem ihat vodkát, az biztos.” ?

“Tegnap reggel másnaposan csöngetett valaki. Ajtót nyitottam. Egy futár volt, egy mini-malaccal a kezében. Azt állította, hogy én rendeltem. Szóval köszöntsétek az új családtagomat.” ?

“Anyám imád borozgatni este, ám tegnap kicsit túltolta a dolgot. Vásárolt egy kutyát az interneten. És ez nem az első eset.” ?

“Részeges rendeléseim csúcsszerzeménye: Unikornis puki!” ?

“A barátnőm teljesen odavan ezért a Nicolas Cage párnáért, amit előző este rendelt ittasan.” ?

“A pillecukros müzliből sosem elég. Ezt RészegÉn is nagyon jól tudja…” ?

“Bárki bármit mondd, imádom ezt a ‘tévedésemet’!” ?

“Ezek a szemecskék tényleg feldobták az autómat…köszi srácok, hogy tegnap részegen a gép elé engedtetek.” ?

Ezt már tényleg teljesen beteg…
forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏