19 fotó, ami bizonyítja, hogy a jó gondoskodás mindig kifizetődik

A nemzedékről nemzedékre öröklődött dolgaink általában számos történetet őriznek és épp ezért különleges helyük van a szívünkben. Ez az oka annak, hogy néha a gyermekünket is ugyanabba a pulóverbe öltöztetjük, mint amit mi hordtunk 40 évvel ezelőtt, vagy ugyanazzal a játékkal játszik, mint amivel mi játszottunk annak idején.

1. ,,Én a Snoopy pulóveremben 1981-ben, a fiam ugyanabban a pulóverben 2017-ben és a lányom ugyanabban a pulóverben 2020-ban.”

2. ,,Az eredeti Game Boy-om még mindig úgy megy, mint a karikacsapás.”

3. ,,A régi kedvenc játékautóm túlélt 7 gyereket, és még 35 év után is kiválóan működik.”

4. ,,Ez az én 23 éves Vtech power pad-om, és még mindig működik!”

5. ,,Egy Adidas táska a 70-es évekből. Még apámtól kaptam.”

6. ,,Egy gofrisütő, amit még 1995-ben vásároltam a Disney Worldben. Olyan a felépítése, mint egy tanknak, és 24 év kemény használat után még mindig remekül működik.”

7. ,,Ezt a játékvonatot nagyapám vásárolta 1952-ben. Én vagyok a harmadik generáció, aki minden karácsonykor kiállítja.”

8. ,,Ezeket a fésűket a hetedik születésnapomra kaptam. A gyerekeimmel még ma is használjuk. Egyébként egy 41 éves férfi vagyok…”

9. ,,Az apósom és a férjem, miközben a ColecoVision nevű játékkal játszanak 1984 körül, és a férjem és a lányom, amint ugyanazzal játszik 2018-ban.”

10. ,,A nagymamám régi turmixgépe 40 éves is elmúlt már, de még mindig kiválóan működik.”

11. ,,Ez a Lundhags Park csizma már több mint 40 éve szolgálja apámat és engem, most pedig készen áll egy újabb őszre és télre.”

12. ,,A Super Nintendóm, ami 27 év múltán is kiválóan működik.”

13. ,,88-ban vettem abból a pénzből, amit a nagymamám hagyott rám. Azóta több ezer kilométert mentem vele és még ma is ezt használom.”

14. ,,40 évvel később most a lányaim játszanak a Lego-készletemmel.”

15. ,,Több mint 30 éve használom ugyanazt a baseball-kesztyűt. A fiam jövőhéten kezdi az első bajnokságát, és remélem, hogy vele is használhatom majd a gyakorláshoz.”

16. ,,A nagymamám 1948-ban kapta babaváró ajándékként ezt az Aerolux izzót. Még mindig világít.”

17. ,,A férjem hitelre vásárolta ezt a kenyérpirítót 1971-ben, és még mindig működik, pedig naponta használjuk.”

18. ,,Egy oxfordi táska 1880-ból. A nagyapám használta, amikor 1951-ben elkezdte a középiskolát, azóta pedig anyukámat, a nagybátyámat, a nagynénémet és engem is túlélt már.”

19. ,,50 évvel később… Ugyanaz a feleség, ugyanaz az autó.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏