loading...

19 fotó, ami bizonyítja, hogy a nap a legördögibb tetoválóművész

Nem kell nekünk több tíz vagy akár százezer forintot fizetni azért, hogy hosszú időre maradandó tetoválást szerezhessünk magunkra. Elég pusztán utcára merészkednünk az év legforróbb napján, és hagyni, hogy természetanyánk végezze el a munka nehezét. Az alábbi emberek is ezt tették, és hogy jól döntöttek-e…hát, az inkább mindenki döntse el maga. ?

1. Egy délutáni szundi a strandon, ami hosszú időre emlékezetes marad. 2. Hát itt vajon mi történhetett?! ? 3. Akár egy cukorka. 4. Egy meggondolatlan nyári kerékpározás látványos végeredménye. 5. Legalább ő láthatóan jól szórakozik rajta. 6. Az igazi hősök köztünk élnek. 7. Ő is egy közülük. 8. A crocs papucs hátránya. 9. Minden adott neki egy jó kis Zorro jelmezhez. 10. Persze nem mindenki van elragadtatva a ‘természet tetoválásaitól’. 11. A nap nem kegyelmez azoknak, akik elalszanak a strandon. 12. Utólag kijelenthetjük: ez egy elég szar ötlet volt. 13. A legfontosabb, hogy mindig tudjunk mosolyogni. Neki ezzel nem lesz gond egy darabig… 14. Egy igazi hazafi. 15. Hova nyúlkált az a másik kéz…? 16. Ennek azért nyilván érdekes története lehet. 17. Egy igazi bika lakozik benne. 18. Az a fránya megfordított baseball-sapka. 19. Mindig tudjuk magunkhoz közel azt, akit szeretünk… ? forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 állat, akiknek a trükkjei gyomorfájásig nevettetnek

Régóta köztudott, hogy a depresszió gyógyításának egyik legjobb módja a háziállataink társasága. Ez nem meglepő, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?