19 fotó, ami láttán szempillantás alatt elfelejted a világ problémáit

Mindannyiunk életében vannak olyan napok, amikor nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy szeretnénk. Ilyenkor pedig elkél egy kis boldogsághormon, melyre a csokoládé mellett remek alternatíva lehet továbbá a most következő képek gyűjteménye, mely a csokoládéval ellentétben ráadásul garantáltan kalóriamentes. Dőlj hát hátra, és engedd, hogy felvidítsanak! ? 1. Ez a kis róka nem túl boldog, mert látja, hogy szomorkodsz. 2. Ritka fotó egy éneklés közben elcsípett macskáról. 3. A műtét előtt a kisfiú megkérte az orvost, hogy operálja meg a mackóját is. Az orvos nem utasíthatta vissza a kérést. 4. A kutyáknak is meg van a maguk rejtélyes szuperhőse. 5. „Édesanyám mindig tortát készített nekem a születésnapomra, 44 éven keresztül. Két hónappal ezelőtt elhunyt, és az édesapám próbálta meg átvenni a szerepét, saját maga készítette nekem ezt a tortát. A szívem elolvad tőle…” 6. ,,A macskámnak időbe telik megszokni az új csapunk működését.”

7. Nem lehet elég korán kezdeni a természetfotózást. 8. ,,Mondjad csak, hallgatlak.” 9. A kávézó személyzete meglepte és felköszöntötte a törzsvendégnek számító idős hölgyet a születésnapján. Ilyen az őszinte boldogság.

10. Drakula. 11. ,,A kislányom most lett 6 hetes. Rájöttem, hogy a gyermekorvosunk a bepólyázás mestere…” 12. A megbékülés kulcsa olykor a hűvös, összebújós téli estékben rejlik. 13. Olykor egy kellemes erdei séta is elég a boldogsághoz. 14. Anya és lánya…❤ 15. A kis Frodó. 16. Az őszi fáradtság mindenkit utolér. 17. A kisbaba reakciója a vörös hajú nagynénire. 18. Ez a szeretet. 19. Végezetül pedig: mentsd le ezt a képet erről a zoknis sündisznóról, és ha bármikor is rossz kedved van csak vess rá egy pillantást. Garantáltan mosolyra görbül majd tőle a szád…?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏