19 kaszkadőr, aki megszólalásig hasonlít az általa játszott színészre

Kedvenc filmjeink mögött gyakran olyan névtelen hősök állnak, akik nélkül nem is lehetett volna leforgatni a képernyőn látottakat. Minden nagyobb színésznek megvan a maga személyes kaszkadőre, aki a veszélyes és nyakatekert helyzetekben átveszi a helyét a képernyőn.

Néhány ezek közül a kaszkadőrök közül nemcsak egyszerűen hasonlít az általa megformált sztárra, hanem szinte hajszálpontos hasonmása is egyben. Cikkünkben most 19 ilyen színész-kaszkadőr párost gyűjtöttünk össze – plusz egy meglepetést a végére. De ez maradjon meglepetés.

1. Keanu Reeves és Mack Kuhr – John Wick: 2. felvonás 2. Arnold Schwarzenegger és Peter Kent – Ragadozó 3. Dwayne Johnson és Tanoai Reed – Jumanji – Vár a dzsungel 4. David Bowie és Dave Leavis – Fantasztikus labirintus 5. Mark Ruffalo és Anthony Molinari – Szemfényvesztők 6. Tom Hardy és Jacob Tomuri – Mad Max – A harag útja 7. Lynda Carter és Jeannie Epper – Wonder Woman 8. Alexander Skarsgård és Mark Slaughter – Tarzan legendája 9. Mark Wahlberg és Dan Mast – Transformers: A kihalás kora 10. Chris Pratt és Tony McFarr – Jurassic World 11. Lauren German és Lauren Shaw – Lucifer 12. Andrew Lincoln és Felipe Savahge – The Walking Dead 13. Léa Seydoux és Gemita Samarra – Spectre – A Fantom visszatér 14. Chris Hemsworth és Buddy Holland – A Vadász és a Jégkirálynő 15. Sebastian Stan és James Young – Amerika Kapitány: A tél katonája 16. Jean-Claude Van Damme és Mark Stefanich – Street Fighter – Harc a végsőkig 17. Grant Gustin és Cody Laudan – Flash – A Villám 18. Jim Carrey és Tom Deakman – Ace Ventura: Állati nyomozó 19. Gaten Matarazzo és Chris Nado – Stranger Things

Bónusz: a legjobb színészek és kaszkadőreik…

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏