19 kép, ami bebizonyítja, hogy a romantika mégsem halt ki teljesen

A történelem a legjobb példa rá, hogy az emberek már az idők kezdete óta őrült dolgokra voltak képesek a szerelem kedvéért. Bár mára jócskán eltűnőben vannak az igazi, romantikus tettek, de azért ahogy azt a most következő 18 kép is remekül mutatja, még nem szabad temetnünk teljesen…❤

,,Reggel dolgoni mentem és észre se vettem. Istenem, milyen boldog vagyok…sírtam, mint egy kisbaba.”

,,Még mielőtt a szüleim összeházasodtak volna, édesapám felbérelt egy művészt, hogy rajzolja le édesanyámat. Titokban megkérte őt, hogy rajzoljon egy gyűrűt is a képre, mert már akkor tudta, hogy ez az a nő, akivel le szeretné élni az életét…”

Modern kori romantika… ?

,,Édesapám gyakran segített anyukámnak a készülődésben. Az én pasim meg még csak vissza sem ír…szomorú.”

,,Úgy döntöttünk a barátommal, hogy egy napot a strandon töltünk, kifestő könyveket színezünk és nasizunk. Sosem költöttem még el ilyen hasznosan 3 ezer forintot…”

,,Édesapám olyan virágágyást épített anyukámnak, hogy ne kelljen hajolgatnia, a foglalkozni szeretne a növényeivel. Ilyen egy igazi férfi…”

,,A barátom lefényképezett minden alkalomkor, amikor étterembe mentünk. Évfordulónkra pedig ezt a fényképalbumot adta nekem ajándékba…”

,,A múlt héten volt a harmadik házassági évfordulónk, de minden időnket elfoglalta a leendő házunk tervezése. Romantikus vacsora helyett ezért elmentünk a telekre, ahol majd egyszer a házunk fog állni és megettünk egy finom szendvicset. Életem legboldogabb szendvicsezése volt…”

,,Ha valamiben nem tudok dönteni, mindig a barátomhoz fordulok, mert ő mindenben tökéletes döntést tud hozni…”

,,Édesapám beleszeretett egy nőbe, de nem merte elmondani neki, hogy mit érez, ezért mikor túrázni mentünk, a homokba írta a nő nevét és elküldte neki ezt a képet…?”

,,Nem voltam otthon, amikor a MAC kozmetikum ingyen adta a rúzsait, ezért a férjem beállt a rengeteg nő közé és szerzett nekem néhány darabot. Imádom ezt a férfit…”

,,Mióta az eszemet tudom egy kis asztali lámpa fénye mellett, az ütött-kopott kis rózsaszín tükrömnél sminkeltem magam. Ma erre értem haza a munkahelyemről…”

,,A legjobb barátnőm kisöccse félretette a spórolt pénzét, hogy megvegye nekem ezt a gyűrűt a születésnapomra…”

,,A barátom elkészíttette a kedvenc közös képünket pop-art stílusban.”

,,Egyszer meséltem a barátomnak, hogy minden álmom, hogy egyszer fekete rózsát kapjak valamitől. Ma végre teljesült az álmom, hála neki…”

,,Édesanyám megkérte apámat, hogy hozzon neki annyi barackot, amennyit csak tud. Édesapám nem tétlenkedett, hozott neki inkább egy barackfát…”

,,Annyira örülök, hogy feleségül mentem ehhez az emberhez…❤”

Egy igazi férfi minden helyzetben gondoskodik a kedveséről…?❤


forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏