20 ember, aki a zsenialitásával valószínűleg felkeltette a NASA szakembereinek figyelmét

Azt mondják, hogy a kreativitás a fejlődés mozgatórugója, és cikkünk hőseinek ezt kétségkívül sikerült is bebizonyítaniuk. Legyen szó akár szalonnasütésről, akár munka nélkül pénzkeresésről – embereink bármilyen helyzetben képesek helytállni, és teszik mindezt ráadásul olyan zseniális módon, hogy bizony nem lennénk meglepve, ha a NASA szakemberei személyesen keresnék fel őket, hogy az emberiség jövőjét befolyásoló problémák megoldásában is hasznát vegyék a fantáziájuknak…😏

1. Ez a faszi tudja, hogyan lehet munka nélkül pénzt keresni. 2. ,,Így süt szalonnát a testvérem.” 3. ,,Valószínűleg a legjobb trükk, amit életemben láttam!” 4. Valami suttyó paraszt letörte a tükröd, amíg az utcán parkoltál? És? 5. Ez a srác tudja, hogy kell edénykoszolás nélkül spagettit főzni. 6. ,,Mindegyik rekeszben egy-egy vacsorához való hozzávalók találhatók. Egyszerűen kihúzom az egészet, ha kellenek, és már főzök is.” 7. Nincs AA-s elemed, csak AAA-s? Ez a srác tudja a megoldást. 8. Szék + műanyag zacskó = rögtönzött szemetes. 9. Nincs több gyenge Wi-Fi jel fűnyírás közben! 10. Miért vennél új órát, ha meg is javíthatod? 11. ,,Nem szeretem, hogy fogni kell a könyveket, miközben olvasok. De a jó hír, hogy nem is kell…” 12. Ezt tulajdonképpen a végtelenségig lehet építeni anélkül, hogy ki kéne vinni a szemetet. 13. Ha egy férfi ember grillezni akar, akkor hiába fogytak el a grillsütők a szupermarketben, a férfi akkor is grillezni fog. 14. Rögtönzött zuhanyfüggöny-tartó. 15. Kell ezt ragozni? 16. Nagyon sietsz valahova, de beragadtál a dugóba? Ravasz trükk ez rá, hogy előre engedjen a többi autós. 17. Ha a hotelszobában nem elég nagy a szemetes. 18. Az egyetlen működő módja, hogy meggátold a macskát a billentyűzetre ülésben. 19. Amikor nagyon kell egy telefontartó. 20. Nincs többé izzasztó utazás a nyári kánikulában.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?