20 ember, aki csak enni szeretett volna egy jót, de váratlan meglepetéssel kellett szembenéznie

Az étkezés az életünk egyik legfontosabb része. Az amerikai lakosok hetente átlagosan 5-6 alkalommal étkeznek az otthonuktól távol, például éttermekben vagy a munkahelyükön, és ez a szám nagyjából a magyar lakosok jelentős részére is igaz lehet. Megvan azonban a maga kockázata annak, ha nem magunk készítjük el az ételünket: sosem tudhatjuk, hogy mi fog pontosan elénk kerülni a tányérra.

Cikkünk hősei sem voltak mentesek az abszurd meglepetésektől, volt aki például a tenyerébe kapta az előételt, másokat pedig a chipses zacskó vagy a mirelit pizza kibontásakor ért meglepetés.

1. ,,A legdrágább étteremben, ahol eddig életemben jártam, a tenyerembe kaptam az előételt.” 2. Egy harapás után leejtette a hamburgerét a földre. A tetejére esett, úgyhogy kidobta a tetejét és tovább ette a hamburgert. Mekkora ötlet! 3. Okosan elhelyezett matrica. 4. ,,Vettem egy szinte üres zacskó chipset.”

5. 10 ezer forintos fogás, ami úgy néz ki, mintha a kukászsákot nyitották volna ki és tették volna eléd. 6. ,,A barátom vett egy húsos pitét, aminek a belsejében tészta volt.” 7. ,,A pincér felszolgált nekem egy magányos sárgarépát, egy telefonon.” 8. Francia hagymaleves, hagymában. 9. Panírozott sajtrudacskákat rendeltem, ezt kaptam helyettük. 10. ,,Nem ilyen kicsire gondoltam, amikor egy kis pohár gyümölcslevet rendeltem.” 11. ,,Így szolgálták fel a salátámat.” 12. ,,Tegnap este egy kanadai étteremben a Több, mint testőr című film videokazettáján szolgálták fel a desszertet. Bárcsak vicc lenne, de nem az.” 13. Befőttes üvegekben felszolgált kávé. 14. ,,4 tacot rendeltem az egyetem büféjében, így kaptam meg őket.” 15. ,,Egy barátom küldte ezt a fotót. Azt mondja, hogy úgy érzi, átverték őt, pedig valójában minden úgy néz ki, mint a képen.” 16. Hamutartóban felszolgált desszert. 17. ,,Nem gondoltam volna, hogy egy pirítóst is el lehet rontani, de mégis. Ez a kenyér puha!” 18. ,,Amire gondoltam, amikor megrendeltem a buggyantott tojásos steaket és a burgonyapürét vs. amit kaptam.” 19. Technikailag nem verték át. 20. Végezetül egy kellemes, szemeteslapáton felszolgált desszert.


Bónusz: olykor a házi készítésű ételek is okozhatnak problémát…

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?