20 ember, aki tudja, hogyan kell kezelni az öregedést

Sok ember lelte már meg az élet titkát: nem öregszünk…csak egyre jobbak leszünk a korral. Végül is, ha a sajtnak és a bornak jót tesznek az évek, akkor miért ne tehetnének jót nekünk is? Valójában teljesen mindegy, hogy hány évesek vagyunk, ha képesek vagyunk kellő humorérzékkel megközelíteni a korunk, akkor teljesen kortalanná válunk.

Pontosan így tettek cikkünk hősei is, akiknek a sajátos életfilozófiáját és az öregedéssel kapcsolatos észrevételeit mindenképpen szerettük volna veletek is megosztani.

1. Egy nap megtanuljuk, hogy mindenkire csak annyi energiát pazaroljunk, amennyit érdemel. 2. A telefonok megváltoztak, de ez nem tűnt el a nyelvből. 3. ,,Valami azt súgja, hogy a nagyim szereti a Csillagok háborúját…” 4. Az irigység már a múlté. 5. A baleseti per maradt az egyetlen út a gazdagság felé. 6. Csak azért, mert öregszel, az még nem jelenti azt, hogy nem élvezheted a 3D technológiát. 7. 3 év és Ő is újra fiatal lesz. 8. Minden csak nézőpont kérdése. 9. A bal és a jobb amúgy is zavaros volt. 10. Etetheted a mókusokat a parkban a régi, megszokott módon…vagy a saját stílusodban. 11. Vagy hogy a Jóbarátok című sorozatban, hogyan tudtak saját lakásban élni…🙄 12. Így visszanézve, mennyi nagy alvást szalasztottunk el fiatalkorunkban. 13. Majd néhány fokhagyma meg egy forró tea rendbe tesz. 14. Így kell stílusosan ünnepelni a 100. születésnapot. 15. Annyi idős vagy, amennyinek érzed magad. 16. Sosem vagy hozzá túl öreg, hogy elkészítsd életed első szelfijét. 17. Ha már a szelfiknél tartunk. 18. Változik a prioritás. 19. Egy nap mindannyiunkkal megtörténik. 20. Változik az ember.

Bónusz: a szerelem sosem megy ki a divatból. 👌

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏