20 ember, akinek senki sem mondhatja meg, hogy mit és hogyan csináljon

Nincs is rosszabb annál, mint amikor valaki megpróbál beleavatkozni az életünkbe és megmondani nekünk, hogy mit és hogyan is kellene csinálnunk. Időről-időre mind találkozunk hasonlóval, kivéve talán a most következő 20 embert, akik nem hagyják, hogy mások irányítsák az életüket, így még ha az ötleteik néha kissé merészek vagy éppen őrültek is, ők ragaszkodnak azok és minden óva intés ellenére végigcsinálják, amit a fejükbe vettek.

1. ,,Ma láttam, hogy a szomszédom a gyepet porszívózza…” 2. A kedvenc játékában senki sem zavarhatja meg. 3. Ez a fickó egy kutyával a nyakában sétál. 4. Nyilvánvalóan a legjobb idő a kocsimosáshoz…?

5. Harisnya, szoknya – közben a hó meg bokáig ér. Merész. 6. Péntek esténként a helyi gyorsétterem személyzete is kissé lazábbra veszi a figurát. 7. Ő tényleg az utolsó utáni pillanatra halasztotta a házi feladatot.

8. Milyen szép idő ez a fűnyíráshoz. Ilyenkor legalább az is szembetűnő, hogy melyek azok a területek, ahol már jártunk a géppel… ? 9. ,,Ezt még megiszom, aztán felkelek, ígérem.” 10. Azért a kitartása mindenképpen becsülendő.

11. Bármire képes a kényelemért. 12. Hát nem elegánsabb így reggel munkába villamosozni?! ? 13. Talán az az utolsó sör már tényleg nem kellett volna.

14. A nagymama az egyetlen, aki le sem szarja a politikát. 15. Megpróbált saját divatot teremteni. Erre azért valószínűleg még nem áll készen a világ. 16. Nincs is ennél szebb nap egy kis elmélkedős gondolkodásra a folyóparton. 17. Még van két hely a hónalja alatt, ha esetleg valaki le szeretne ülni. 18. Bármilyen menő nagypapák is vagyunk, egy négy sávos autópályán gurulni nem a legbiztonságosabb megoldás. 19. ,,Várjatok egy kicsit, lányok. Ezt a Facebookos videót még le kell csekkolnom…” 20. Ez a görögdinnye árus tudja, hogyan vonzza magára az ügyfelek figyelmét… ? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏