20 förtelmes tervezési megoldás, amitől egyszerre kap el a sírás és a nevetés

A világban számtalan olyan furcsasággal találkozhatunk, melyet bárhogy is csodálunk és tanulmányozunk, egyszerűen nem találunk logikus magyarázatot a létezésére. Direkt készítették őket ilyenre? Esetleg a munkájukat hanyagul végző tervezők miatt lettek ilyenek?! Ezekre a kérdésekre már sajnos sosem kapunk választ, egy dolgot azonban még tehetünk: tisztelettel adózunk a bennük rejlő megmagyarázhatatlan abszurditásért…?

1. Kíváncsi lennék, hogy ezeknek a párnáknak a tervezője látott-e már valaha iránytűt?! 2. Nem, ez nem egy beázott és bepenészedett fal, ez a tapéta mintázata. És egyébként fák szeretnének lenni… 3. Kitűnő választás lehet meghitt beszélgetésekhez. 4. Csak egy kérdés: hol van Európa?! 5. Altató és hashajtó hajszálpontosan ugyanolyan üvegbe, hogy biztosan összekeverd… 6. Csak egy kérdés: miért?!? 7. Sajnos az ilyen helyzetekre is fel kell készülni, amikor tömegközlekedési eszközökön helyezünk el reklámhirdetéseket… ? 8. Szép kis biztosítótű, igaz?! 9. Nem vitás: ezt a Putyinos pólót férfiaknak tervezték. 10. Kifestő könyv, lustáknak… ? 11. Ki gondolná, hogy az az egy százalék különbség is ilyen óriási?! 12. Elölről egy kedves és barátságos törpe, de hátulról… 13. Első a biztonság. 14. Aranyos és ötletes, de nem a legjobb választás a csipkebogyós teafűhöz. 15. A szabály, az szabály! 16. A Csillagok háborúja VIII: Az utolsó Jedik inspirálta akciófigura és fordítva… ? 17. Na most akkor merre is 50 méter?! ?

18. Nem, ez nem egy sz*rral összekent nyilvános mosdó, ennek gyárilag ilyen a mintázata. 19. Homoszexuális jogokat népszerűsítő holland reklámplakát, amivel csak egy a baj: ezek közül a kombinációk közül ugyebár csak egy az, ami működik. 20. Végezetül pedig…most erre mit lehet mondani?! ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏