20 fotó a családi albumok mélyéről, amit már nagyon el szeretnének felejteni

A régi fotók olyan elképesztő erővel bírnak, aminek a segítségével egy-egy pillanatra szó szerint visszarepülhetünk a múltba. A fotóalbumok mélyén azonban nemcsak kellemes, nosztalgikus élmények várnak, hanem néha bizony olyanok is, melyek kínosak és nem szívesen mutatnánk meg őket másoknak.

Cikkünk hősei is valami ilyesmire bukkantak, ám megtanulták kezelni a régi fotók keltette természetes szégyenérzetet, és a poén kedvéért az interneten is megosztották azokat.

1. ,,Így jelentem meg a szüleim esküvőjén 7 éves koromban. Akkor komolyan azt hittem, hogy jól nézek ki.” 2. ,,Nem volt telefonom, ezért a számológépem segítségével utánoztam, hogy legyen egy menő fotóm.” 3. ,,Megpróbáltam mosolyogni a kép kedvéért, az eredmény egy Jim Carrey cosplay lett.” 4. ,,Anyám direkt megkért, hogy ne pislogjak osztályfotózás közben. Betartottam.” 5. ,,Amikor 3 éves voltam anyám mindig adott nekem egy dollárt, hogy mosolyogjak a fotókon.” 6. ,,Édesapám elvitt magával az Északi-sark tanulmányozásához.” 7. ,,Már akkor is látszott a szememben a világ meghódítása iránti a ravasz terv.” 8. ,,1991-ben egy menő képet készítettem, amin egy papírfalat törtem át éppen egy gördeszkával.” 9. ,,Azt hittem, ravasz vagyok és sikerül kicsúsznom a képből.” 10. ,,A szüleim nagytakarítást végeztek, és megtalálták ezt a régi 2003-as fotót, amikor épp gót voltam.” 11. ,,1991-ben síelni mentünk a családdal. Az öcsém hátul sír, mert Coca Cola helyett Pepsit kapott az automatából.” 12. ,,A barátom anyja 1986-ban ezt a jelmezt varrta neki.” 13. ,,Ez volt az utolsó alkalom, hogy hagytam a nővéremnek levágni a hajam.” 14. ,,A 2000-es évek elején én magam voltam a ragyogás.” 15. ,,Apa tudja, hogyan kell látványos fotót készíteni.” 16. ,,Középiskolás koromban azt hittem, hogy nagyon jól nézek ki.” 17. ,,Első osztályos koromban készült fotó.” 18. ,,A menő fotó kedvéért páncélt csináltam magamnak a korhadt fakérgekből.” 19. ,,Rossz év, rossz haj.” 20. ,,Köszönöm édesanyámnak, hogy soha nem foglalkozott vele, hogy mennek-e egymáshoz a ruhák színei, amit felveszek.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏
arukereső