20 fotó, ami bizonyítja, hogy az apukák valójában olyanok, mint a rossz gyerekek

Az édesanyáknak valószínűleg nem kell bemutatnom azt a gyakorta fennálló helyzetet, mikor az egyébként is rosszcsont gyerekek mellé, még apuka húzásait is megkapjuk grátisznak. Bármennyire is hihetetlen, de ezek a magukat ,,felnőttnek” nevező személyek, olykor a gyerekeket is megszégyenítő módon képesek rosszalkodni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi fényképek sokasága…

1.  ,,Apukám üzleti útra utazott Tokióba, és mivel nagyon aggódtunk érte, megkértük, hogy küldjön majd egy képet, ha megérkezett a hotelszobájába. Ezt a képet küldte…”
2.  ,,Évekig győzködtük édesapámat, hogy ugyan cserélje már le azt az ütött-kopott Nokiáját, mert már minden az okostelefonok körül forog. Nagy nehezen végül beadta a derekát, majd szerzett magának egy ilyen telefontokot…”
3.  Amikor apuka szabadnapos, és egyedül van otthon…
4.  Mint már említettem…akár a rossz gyerekek… ?
5.  ,,Édesapám így ült velem szemben, legalább 5 perce, mikor már éppen kezdtem azon gondolkodni, hogy esetleg meglágyult az agya, lenéztem a tányérjára, és megláttam, hogy mire ment ki a ‘játék’…”
6.  ,,Egyik nap az iskolából hazaérve azt hallom, hogy édesapám szólítgat-szólítgat, de bárhogy is keresem, nem találtam sehol. Próbáltam a hang után menni, mire végre megláttam, hogy honnan is beszél hozzám…”
7.  ,,Pár hete kollégiumba költöztem, és mikor kérdeztem apukámat, hogy mi újság otthon, azt mondta, hogy a kutyánk teljesen elfoglalta a szobámat. Mikor értetlenül visszakérdeztem, a következő képet küldte…”
8.  ,,Apukám fogorvos, ezért így néz ki nálunk egy faragott tök Halloweenkor.
9.  ,,Apukám és én megcsináltuk a világ legnagyobb szendvicsét. Sok-sok fejtörés után kiszámoltuk, hogy a spanyolországi Cordoba és az új-zélandi Hamilton pontosan ugyanott található, csak épp a bolygó eltérő oldalán. Így hát elutaztunk mindketten, fogtunk két szelet kenyeret, és szendvicsbe csaptuk a Földet.”
10.  ,,A férjem egy csirkét rakott a hálaadási pulykánk belsejébe, majd azt a mesét dobta be a lányainknak, hogy terhes volt a pulyka…”
11.  ,,Mások számára talán meglepő, nekünk kevésbé. Ilyen az, amikor édesapánknak túl sok a szabadideje, és úgy dönt, ideje megviccelni/megijeszteni bennünket.”
12.  ,,Otthon hagytam az uzsonnámat, és megkértem fateromat, hogy dobja be nekem az iskolába, munkába menet. Ennél jobb szatyrot nem is találhatott volna…”
13.  ,,Amikor apukám délutános, ilyenkor mindig az a szokás, hogy ő csinálja meg az ebédet még munkába indulás előtt. Legutóbb erre értünk haza a testvéremmel…”
14.  ,,Két napja nem volt áram a lakásunkban, és már nem győztem panaszkodni a férjemnek, mikor egyszer csak ezt a képet küldte nekem, a mellékelt szöveggel: Már dolgozunk a problémán!”
15.  ,,Édesapámra volt bízva a motorcsónak nevének kiválasztása, így esett erre a szellemes darabra a választás…”Fordítás: ELSÜLLYESZTHETETLEN II.
16.  A lány első önálló vezetése, jogosítvánnyal a zsebében. Apuka természetesen vele tartott, de nem bízta a véletlenre a dolgot, mindenre felkészült, amire csak lehetett.
17.  ,,Épp tanultam a szobámban, mikor faterom hirtelen ezt a képet küldte nekem messengeren…”
18.  Amikor apuka azt hiszi a fürdőbombára, hogy WC tisztító.
19.  A legjobb helyet választotta… ?
20.  ,,Anyukám idén kisebb karácsonyfát szeretett volna, mert a tavalyin szinte elvesztek a díszek. Apukám végül ezzel a fával állított haza…. Természetesen nem telt veszekedésmentesen az ünnep.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏