20 fotó, ami bizonyítja, hogy egyes emberek bármilyen problémára találnak megoldást

Míg sokaknak olykor a legáltalánosabb problémákkal is meggyűlik a bajuk, addig vannak emberek, akik a lehetetlennek tűnő dolgokra is találnak megoldást. Meglehet persze, hogy a módszereik első ránézésre kissé nevetségesnek tűnnek olykor, de tudjuk jól: „egy hülye ötlet nem hülye ötlet, hogyha működik”.

Cikkünkben tehát most 20 átlagembert szeretnénk nektek bemutatni, akiknek a kreatív problémamegoldásáról mindannyian példát vehetnénk.

1. Ezek a portugál srácok focimeccset néznek a szomszédos ház tűzfalára vetítve. 2. ,,Belefáradtam, hogy a fiam elektromos autója folyamatosan lemerül, ezért csatlakoztattam rá egy napelemet. Így a gyermek egész nap kocsikázhat megállás nélkül. (ha napos az idő)” 3. ,,A barátom cellux ragasztószalagot használ képernyővédőként. 4. A közterületesek szeretnek meleg ebédet enni, ezért mindenhová egy mikrót visznek magukkal. 5. Egyszerű és zseniális módja, hogy ne kelljen fognunk a telefonunkat repülés közben. 6. Persze ez a megoldás is megér egy misét. 7. Ez a fickó Twix csokoládét használ fejpárnaként. 8. ha a macska szét is kaparta a kanapé szélét, egy kis horgolással megoldhatjuk a problémát. 9. Ugyanez igaz a szakadt cipőkre és ruhákra. 10. Ez egyébként nem is olyan nehéz, mint gondolnánk. Itt a bizonyíték:


11. Mit tegyünk, ha az utcákat hatalmas pocsolyák borítják az eső után. 12. Ha nem tudod, mihez kezdj az ajándékba kapott szuvenír-poharakkal, akkor tart benne mondjuk zöldségeket – például brokkolit. 13. Ez a srác tudja, hogy a telefonok szelfi-kamerája nagyon hasznos tud lenni a nehezen látható helyek, például a tévék hátulján lévő csatlakozók felderítésében. 14. Hogyan dobjunk fel egy sérülést a falon. 15. ,,A nagyapám megjavította a törött kulcsát egy régi érme segítségével.” 16. Valaki megunta a borsőrlő tekerését, és elpattant nála a cérna. 17. Egy műanyag tároló remek mini-üvegházként funkcionál. 18. ,,A férjem baseball-sapkája elkopott, így javította meg.” 19. Hogyan rendszerezzük a fiókunkat néhány kartonpapír segítségével. 20. Hogyan szabaduljunk meg a bosszantó legyektől az otthonunkban. 🦎


forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏
arukereső