20 fotó, ami jól mutatja, hogy mit jelent a tökéletes kudarc

Az építészek, tervezők és mérnökök éjt nappallá téve sürögnek-forognak, hogy szebbé és élhetőbbé tegyék számunkra a környezetünk. Sajnos azonban a túlbuzgó hozzáállásuk néha odáig fajul, hogy az eszetlen kapkodás eredményeképp már ők maguk sem tudják, hogy mit is készítenek pontosan. Az így született megoldásokkal pedig nemhogy nem könnyítik meg az életünk, de egyenesen nehezebbé is teszik azt.

Épp úgy, mint a most következő szakemberek, akiknek a munkájára sokáig emlékezni fog még a világ, ám sajnos nem feltétlenül azért, amiért kellene.

1. Lassító sikán, hogy nehogy balesetet okozzanak a túl gyorsan sétáló gyalogosok. Gondolom én. 2. Talán egy vulkán van alatta, nem tudhatjuk. 3. Fontos, hogy jól hozzáférhetőek legyenek a csatornanyílások. 4. Onnan tudhatod, hogy rosszul burkoltál, hogy mosolyog rád a járda, miután végeztél. 5. A világ tele van láthatatlan problémákkal. 6. Ez az ablakrács sem lesz többé leszedve. 7. Az orosz túlélőshow: próbáld meg nem kitörni a bokád.

8. Nem volt erkély, de végül csak épített magának egyet. És csak a járdát kellett föláldozni érte. 9. Amikor az utca embere próbál instrukciókat adni a munkásnak.


10. Térkőjavítás…😌 11. Az embernek mindig résen kell lennie. 12. Annyira akarták, hogy ne parkoljon senki a járdára, hogy végül már sétálni sem lehet rajta. 13. Az építőknek szemmel láthatóan nem volt nagy erősségük a puzzle. 14. Talán célszerű lett volna először betömni lyukakat és összetömöríteni a földet, de így sem olyan rossz. 15. Nem szívesen látják erre a gyalogosokat. 16. Ha azt hitted, hogy a kátyúknál már úgysem lehet rosszabb. 17. Figyelemteszt.

18. Oda már nem jutott aszfalt, de azért így sem olyan rossz. 19. Egy járda, ami a semminél több, de a valaminél azért kevesebb. 20. Ha már unod, hogy túl könnyen irányítható az autód.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏