20 fotó, ami remekül mutatja, hogy mit is jelent az ,,irigység”

Bár társadalmunk alapjában véve elítéli az irigységet, vannak esetek, amikor ez a látszólag negatív tulajdonság pozitív eredményhez vezethet. Például az alábbi fényképek esetében, melyeken ugyan megkérdőjelezhetetlen és összetéveszthetetlen az irigység jelensége, mégis az esetek többségében fülig érő mosolyt varázsol az arcunkra.

1. ,,A férjem ,,csajos” mesedélutánt tartott a kislányunkkal, a fiaink pedig ezt nem vették jó néven.” 2. ,,Szerettem volna egy szép Instagram-fotót készíteni a kutyámról, de a háttérben az irigy macska bezavart.” 3. Úgy tűnik, hogy valaki nagyon nem nézi jó szemmel ezt az ölelkezést. 4. Amikor irigykedve nézzük azokat az embereket, akiknek összejött a „nyári test”…? 5. Amikor korán felkelsz, de a barátod átaludja még az ebédet is. 6. A kutyusok ki vannak tiltva a kávézóból, ezért csak ül és vár. 7. ,,Nagyon irigyeltem ezt a fickót, mert a lányom szobájában lógott a képe. Gondoltam, leutánzom őt…” 8. Amikor az irigység tettre kényszeríti a barátnőt. 9. Irigykedett a gyermekre, szóvaal… 10. Amikor valaki elveszi előlünk az utolsó pizzaszeletet, ami nyilvánvalóan nekünk járna. 11. Nagyon úgy néz ki, hogy ez a kutya megtalálta a példaképét. 12. ,,De hát azt mondtad, hogy én vagyok a kedvenced…” 13. Amikor pár másodpercig nem te vagy a figyelem középpontjában.

View post on imgur.com

14. Amikor valaki otthon főzött ételt eszik a munkahelyen…? 15. Amikor rájössz, hogy rossz ruhát vettél fel a partira. 16. Amikor a haveri társaságban csak egyvalakinek van barátnője. 17. ,,Csak egy képet szerettem volna a kutyámról, de a macskám nem volt partner ebben.” 18. Egy kerti slag még sosem volt ennyire vonzó.

View post on imgur.com

19. ,,Menj innen, ember. Majd én fogom a kezét…” 20. Szinte látom, ahogy élesíti a körmeit, hogy életre szóló leckében részesítse a gazdit…?

View post on imgur.com

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏