loading...

20 fotó, ami után nem bízhatunk többet a szemünkben

Láttál már valaha sündisznó-kutyát, koponya alakú virágokat vagy kerékpárosok szellemeit? Nem? Akkor jobb, ha felkészülsz, az alábbiakban ugyanis bemutatjuk, hogy milyen abszurd és illúziókeltő fotók képesek születni a szokatlan perspektíváknak, a fény és árnyak játékának, illetve a képzelet erejének köszönhetően.

1. Hogy ennek a lánynak milyen vékonyak a lábai! Vagy várjunk csak… 2. Kerékpárosok és a szellemeik. 3. A feje valahogy megállt a növekedésben. 4. Mintha egy régi videojátékba csöppentünk volna, 2D-s grafikával. 5. Ez a róka valójában nem is róka. 6. Épp, mint egy robot, fogakkal. 7. Testen kívüli élmény: a lelke épp elhagyja a testét. 8. Láttál már ilyen boldog mosógépet?! 9. Semmi különös, csak rakás egymásra halmozott vascső keltette illúzió. 10. Hermann-rács illúziót keltő laptop billentyűzet, avagy Te is látod a feltünedező fekete pöttyöket a billentyűk között?! ? 11. ,,Találtam egy követ, ami épp úgy néz ki, mint egy bolygó.” 12. Ez a kifordított kutyafül épp olyan, mint egy pávián arca. 13. Egy újabb feltűnően lapos épület. Ez lenne az új divat?! 14. ,,A főnököm ajtajának mintája ismerős lehet mindenkinek, aki látta a Donnie Darko című filmet.” 15. ,,Csak még 5 percet hadd játsszak…” 16. Az oroszlánszáj nevezetű növény elszáradt virágai épp úgy néznek ki, mint a koponyák. 17. Hogy lehet ennyi lába egy lánynak?! 18. Szokatlanul méretes sündisznó. 19. Légy résen: a látszat néha csal.

It’s only a pipe.


20. Végezetül pedig egy kedves és barátságos kocka-szörny. forrás

loading...

Ezt láttad már?

Íme 2019-es bunkó horoszkóp, ami garantáltan mindenkit vérig sért!

Ma már minden féle-fajta horoszkópról olvashatunk, a szex-horoszkóptól kezdve egészen a diéta-horoszkópig. Jogosan merül fel …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?