20 fotó, amin az érzelmek jobban sugároznak, mint egy 200 W-os izzó

A rossz érzelmek stresszbe hajszolnak, és szó szerint elpusztítanak minket, míg a kellemes és boldog érzelmek a mennybe repítenek. Legyen szó egy valóra vált álomról, egy váratlan találkozásról vagy egy évek óta várt pillanatról, a legboldogabb dolgok mindig akkor történnek meg, amikor a legkevésbé számítunk rá. A lényeg, hogy megtanuljuk átélni és megbecsülni ezeket a pillanatokat, épp úgy, ahogy azt a most következő emberek is tették.

1. ,,A barátom reakciója, miután egy vidra megengedte, hogy megsimogassa a hasát.” 2. ,,Apám egész életében Manchester United rajongó volt. Ma végre sikerült elkapnia a labdát.” 3. ,,Apám nagyon szeret Legózni, ezért 50. születésnapjára egy Roxfort-szettet adtunk neki ajándékba. Nagyon boldog volt.” 4. ,,A házunk leégett, munkanélküli voltam, pénz nélkül. Az autónkat lefoglalták. Ma új lakásba költöztünk és a feleségem végre újra mosolyog.” 5. Ez a nagymama egész életében zöld színű hajat szeretett volna. Ma végre teljesült az álma.

6. ,,28 éven át vágytam egy háziállatra. Végre teljesült az álmom.” 7. ,,7 évvel ezelőtt elvesztettem minden elülső fogamat. A múlt héten a fogorvosom ingyen megcsinálta nekem őket. 7 év után először mosolygok.” 8. A 94 éves Keith Davison nagyon magányos volt, miután elvesztette a feleségét, ezért épített egy medencét a szomszédos gyermekek számára. 9. ,,A fiam és a legjobb barátja.” 10. Valószínűleg a legforróbb csók, amit valaha is elcsípett a kamera. 11. Amikor két jó barát hosszú idő után újra látja egymást.

  

12. A legfontosabb pillanat egy szerelmes pár életében.

  

13. ,,Tegnap a kislányom 1 éves lett. Azt hiszem, hogy tetszett neki a torta.” 14. Anya és fia találkozása, miután 10 évig nem láthatták egymást.

15. A menyasszony meggondolta magát és nem dobta el a csokrot, hanem inkább odaadta egy barátjának – pont mint egy romantikus filmben. 16. ,,Első nap a kislányommal.” 17. ,,A nemrég örökbe fogadott macskám először hallott tüsszenteni.” 18. ,,Ma végre feleségül vettem a legjobb barátomat.” 19. A vak lány szerette volna megtapogatni egy testépítő izmait, ez a férfi a konditeremben pedig örömmel megengedte neki. 20. A pillanat, amikor az édesapa megtudja, hogy hármas ikrei lesznek.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏