20 irreális ostobaság, ami láttán nem akarod elhinni, hogy ezek valódi fotók

Már az ősidőkben is szükség volt bolondokra: ők gondoskodtak róla, hogy a normális emberek sose unatkozhassanak. Meglehet persze, hogy a hagyományos értelemben vett udvari bolondok eltűntek, de az eszme, amit képviseltek, továbbra is aktívan fennmaradt.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a cikkünkben összegyűjtött pillanatok, melyek akár szántszándékkal lettek ilyenek, akár véletlenül – a lényeg, hogy rendkívül sokkolóra és szórakoztatóra sikeredtek.

1. Valószínűleg a tolvajok megvezetésére szolgál. Képzeljétek azt az arcot, mire nagy nehezen feltörik, és ez a látvány fogadja őket! Valószínűleg önként adják fel utána magukat a zsaruknak. 2. Talán egy szállodai szoba ifjú házasok számára, nem tudjuk. 3. Mikor már nem tudtad mi hiányzik: illatosított gyerekollók! 4. Hasonló a reakcióm ezekre a képekre. 5. Amikor a belsőépítész összeveszik a vízszerelővel. 6. Csak egy kis beázás, semmi komoly. 7. Talán bölcsebb lett volna otthon, tévéről nézni ezt a meccset. 8. Fürödni kéne, nem illatosítani! 9. Láttál már ennél selymesebb vécét? 10. Állítólag az ősidőkben a falu legrosszabb fazekasát magát is beledolgozták az anyagba. 11. Ravasz trükk ez, hogy garantáltan hűséges maradjon a srác. 12. ,,A férjem ma reggel három tojást tett az új táskám mellé. Végem van…” 13. Batmannek batmobil, neki pedig…😏 14. Ők semmit sem dobnak ki – a régi cipőkből például izé…hát sámlit készítenek. 15. Nem tudjuk eldönteni, hogy ez most vagy nagyon zseniális, vagy hatalmas őrültség. 16. Ez bármelyik horror filmben megállná a helyét. 17. Mi értelme lehetett ennek a rendkívül zavaró megoldásnak? 🤔 18. ,,Gondoltam megnézem, hogy ki rejtőzik a maszk mögött…” 19. A szülők meglesték kicsit a gyermeket, a gyermek pedig őket…😶 20. Ravasz trükk ez arra, hogy senki ne kérjen belőle és az egész torta nekünk maradjon.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?