20 irreális ostobaság, ami láttán nem akarod elhinni, hogy ezek valódi fotók

Már az ősidőkben is szükség volt bolondokra: ők gondoskodtak róla, hogy a normális emberek sose unatkozhassanak. Meglehet persze, hogy a hagyományos értelemben vett udvari bolondok eltűntek, de az eszme, amit képviseltek, továbbra is aktívan fennmaradt.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a cikkünkben összegyűjtött pillanatok, melyek akár szántszándékkal lettek ilyenek, akár véletlenül – a lényeg, hogy rendkívül sokkolóra és szórakoztatóra sikeredtek.

1. Valószínűleg a tolvajok megvezetésére szolgál. Képzeljétek azt az arcot, mire nagy nehezen feltörik, és ez a látvány fogadja őket! Valószínűleg önként adják fel utána magukat a zsaruknak. 2. Talán egy szállodai szoba ifjú házasok számára, nem tudjuk. 3. Mikor már nem tudtad mi hiányzik: illatosított gyerekollók! 4. Hasonló a reakcióm ezekre a képekre. 5. Amikor a belsőépítész összeveszik a vízszerelővel. 6. Csak egy kis beázás, semmi komoly. 7. Talán bölcsebb lett volna otthon, tévéről nézni ezt a meccset. 8. Fürödni kéne, nem illatosítani! 9. Láttál már ennél selymesebb vécét? 10. Állítólag az ősidőkben a falu legrosszabb fazekasát magát is beledolgozták az anyagba. 11. Ravasz trükk ez, hogy garantáltan hűséges maradjon a srác. 12. ,,A férjem ma reggel három tojást tett az új táskám mellé. Végem van…” 13. Batmannek batmobil, neki pedig…😏 14. Ők semmit sem dobnak ki – a régi cipőkből például izé…hát sámlit készítenek. 15. Nem tudjuk eldönteni, hogy ez most vagy nagyon zseniális, vagy hatalmas őrültség. 16. Ez bármelyik horror filmben megállná a helyét. 17. Mi értelme lehetett ennek a rendkívül zavaró megoldásnak? 🤔 18. ,,Gondoltam megnézem, hogy ki rejtőzik a maszk mögött…” 19. A szülők meglesték kicsit a gyermeket, a gyermek pedig őket…😶 20. Ravasz trükk ez arra, hogy senki ne kérjen belőle és az egész torta nekünk maradjon.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏