20+ jól ismert bosszúság, ami közelebb hozza kicsit egymáshoz a bolygó 7 milliárd lakosát

Habár alapjában véve mindannyian rendkívül különbözőek vagyunk, mégis vannak olyan dolgok, melyek jobban egyesítik a különböző nemzetek lakóit, mint az ENSZ. Igaz ami igaz, ezek a dolgok túlnyomó részt bosszantóak, ezért nem szívesen emlékszik rájuk vissza az ember. Mi most mégis megpróbáltuk összegyűjteni azokat a dolgokat, melyekkel mindannyian találkoztunk már valamilyen formában, és amelyek személyiségtől függetlenül, mindannyiunkból pontosan ugyanazt a reakciót váltják ki.
1. ,,A húgom mindig hagy egy kevés folyadékot a palackok alján, hogy ne neki kelljen kidobni az üres üvegeket.” 2. Amikor a vaj olyan hideg és kemény, hogy nem lehet szétkenni a kenyéren. 3. ,,Az irodámban dolgozók mindig érintetlenül hagyják az utolsó jégkockát, hogy ne nekik kelljen újratölteniük a jégkészítő formát.” 4. Minden alkalommal, amikor pulóverben mosunk kezet. 5. Amikor valaki nem törli le az izzadtságát a kondigépekről. 6. Mindenki által űzött téli extrém sport.

7. Amikor nem látod az előadást/sporteseményt, mert valaki előtted úgy dönt, hogy videóra veszi az egészet. 8. ,,Új ágyakat vásároltunk a háziállatainknak. Úgy tűnik, hogy nem értették meg, hogy melyik-kié.” 9. Erre csak egyféle reakció létezik: miért?! 10. A telefon kiesett a zsebéből és betört pontosan a tok és a képernyővédő fólia között. 11. Amikor a képes CAPTCHA-teszten átsiklunk egy apró részlet felett. 12. Amikor olyan sokat kell várnunk, hogy nem tudjuk, mivel üssük el az időt. 13. Azt hiszem, hogy ez önmagáért beszél. 14. Mennyire idióták lehettek azok, akik megkezdték a harmadik sort?! 15. Rossz napom volt, bíztam benne, hogy egy csokoládé majd feldobja. 16. Az új szemüveg gondos törölgetése az első napon vs. az 50. napon. 17. Minden sokkal egyszerűbb lenne, ha képesek lennénk betartani a szabályokat. (felirat: kérjük, a vonal mögött várakozzanak) 18. Mandulás tej, ami próbára teszi az idegrendszerünket. 19. Amikor valaki odaadja a jegyzetét, amit megfejthetetlen nyelven és kézírással írt. 20. Az érzés, amikor a fülhallgató összegubancolódik és megpróbáljuk úgy használni. 21. Ez a játék nehezebb, mint az orosz rulett. 22. Amikor a dezodor végére érünk és az egyszerűen szétesik. 23. Amikor egész nap azt várjuk, hogy végre hazaérjünk és lefeküdhessünk aludni, éjjel egykor mégis: 24. Instagram vs. valóság.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏