20+ kreatív megoldás a gyermekek problémáira, ami csak egy édesapának juthatott eszébe

Minden gyerek tudja, hogy egy igazi édesapa bármilyen problémát képes orvosolni. Különösen kreatív képes lenni egy apuka, ha anyuka épp nincs a közelben. Egy apa képes támogatni a nehéz időkben, megnevettetni, de ami a legfontosabb, hogy bármikor képes megoldani még a legnehezebb helyzeteket is.

Mi, a Liked.hu-nál nagyon díjazzuk a most következő 25 fotó hősét, akik a találékonyságukkal nálunk kiérdemelték az „év apukája” címet.

1. Ha minden lehetséges szállítási módot elfelejtesz, egy festékes vödör is tökéletes lehet a célra. 2. ,,Apuka vagyok. Körülbelül 45 percig tartott ezt elkészítenem a lányomnak. 3. A fia kerekesszékéből ezeréves sólymot csinált halloweenre. 4. Egy jó apuka sosem hagyja, hogy a lánya csalódjon.

5. És mindig talál okot és módot rá, hogy megnevettesse a gyermekét. 6. ,,Na, most már úgy nézek ki, mint egy apuka?!” 7. ,,A feleségem megpróbált leégetni vele a Facebookon, de én akkor is büszke vagyok a találmányomra.” 8. A palackmelegítő tönkre ment, ezért elő kellett venni a régi jó megoldást.

9. ,,A régi családi fotók nézegetése közben találtam. Mindannyian éhesek voltak és rögtönöznöm kellett.” 10. Összetolt kanapék = biztonságos játszótér. 11. Nagyszerű módja ez annak, hogy olyan homokozót készítsünk, ami védve van a naptól és az esőtől. 12. ,,Szóltam apumnak, hogy kiszakadt a farmerom. Ezt tette vele.” 13. ,,Amikor focit szerettem volna nézni, de az egyik gyerekem hercegnős mesefilmet akart, és a másiknak is saját preferenciái voltak.” 14. M, mint multitasking.


15. Semmi különös, csak apuka tanítja járni a gyermekét. 16. Az összes videojátékát eladta, hogy végére érjen végre a felügyeleti joggal kapcsolatos bírósági eljárás. A jó hír, hogy a régi Ninteno-ja még mindig működik, és a fia szereti a Mario-t. 17. Amikor sürgős pelenkázó kell, és apának épp van otthon néhány fölösleges PVC csöve. 18. Amikor mindkét kezedre szükséged van az éhséged enyhítésére. 19. ,,Készítettem egy hordozható pelenkázót, ami kényelmesen a táskába hajtogatható.” 20. Ha két gyerek is van a házban és nyugodtan szeretnél zuhanyozni, akkor mindent be kell vetned. 21. Amikor dolgoznod kell, de a gyermeked csak a karodban tud nyugodtan aludni. 22. Most már a gyerkőc nem fogja összekeverni, hogy melyik-melyik lábára van. 23. ,,Fejlámpa és hajfonás. Tudjuk, hogy kell szórakozni.” 24. Az apukáknak néha improvizálniuk kell.

Bónusz: ,,Hintaszéket készítettem a lányomnak, mert apának lenni fárasztó.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏