20 látványos férfi-baki, amikért azóta is csikorgatják a fogukat a barátnők

Szakállszőrből megformált emberi arc, konyhapultra tett ragadós jégkrém, vagy Mekis hamburgerekből készített hétvégi nagycsaládi vacsora… – egyes férfiak valószínűleg semmi furcsát nem látnak ezekben, hiszen ő maguk is ezt tették vagy tennék, ha alkalmuk nyílna rá. A barátnőket és feleségeket azonban még mindig képes meglepni a férfiak rendkívül különleges, semmi máshoz sem fogható világnézete.

A most következő barátnők sem tudtak mit kezdeni párjuk egyedi logikájával, úgyhogy inkább csak hátradőltek és figyelték, hogy mi fog kisülni egyik-másik érdekes megmozdulásukból. 

1. ,,Megkértem a barátom, hogy engedjen nekem egy forró fürdőt… Rossz ötlet volt.” 2. ,,Megkértem a barátom, hogy kösse meg a ruhám.” 3. ,,Megkértem, hogy fejezze be a görögdinnye felszeletelését. A bal oldali, amit én csináltam, a jobb oldali, amit ő…” 4. ,,A barátom megtalálta a hajrögzítő habomat.” 5. Egyszerűen mosogatószert öntött a gépbe, ez lett az eredménye. 6. ,,Megkértem a barátom, hogy rendeljen valami kaját, mert ebédelni jönnek hozzánk a szüleim.” 7. ,,A barátom így tette le a fagyiját az asztalra, amíg elszaladt pisilni.” 8. ,,Átmentem a barátomhoz, de még nem ért haza a munkából. Mivel nagyon éhes voltam, megkérdeztem, hogy el-e ugorjak addig boltba. Azt mondta, hogy nem kell, mert van kaja a hűtőben.” 9. ,,Megtalálta a legjobb helyet a tányérjának…” 10. ,,A barátomnak címkézőgépet adtam a születésnapjára. Nagy hiba volt.” 11. ,,A barátom mindig csak az egyik kanócot gyújtja meg, ezért így néz ki a gyertyája…” 12. ,,Kérdeztem, hogy segítsek-e, azt mondta nem kell, majd ő elpakol.” 13. ,,A pasim szerette volna a tudomásomra juttatni, hogy végre megborotválkozott.” 14. ,,A pasim megígérte, hogy ma este életem legelegánsabb vacsorájában lesz részem.” 15. ,,A barátom mindig így nyitja ki a szeletelt kenyeret…” 16. ,,Megkértem a barátom, hogy akassza fel a banánokat.” 17. ,,1 órára otthon hagytam a pasimat egy fazék rizzsel.” 18. ,,Elküldtem a pasimat, hogy a hosszú hétvége előtt szerezzen vegyen néhány alapvető élelmiszert, amire majd szükségünk lehet.” 19. ,,Megkértem a barátom, hogy tegye el a maradékot.” 20. ,,Megkértem, hogy vágjon egy szelet dinnyét.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏