20 munka közben készült fotó, ami jól jöhet még majd a traumatológián

Vannak emberek, akik valamilyen különös oknál fogva kaszkadőröket megszégyenítő bátorsággal képesek végezni a munkájukat. Az ő kunsztjaikban valahogy mindig ott rejlik a totális katasztrófa lehetősége, amit időről-időre érdemes is egy fénykép vagy rövid videó formájában megörökíteni, hiszen ezek a felvételek egyszer még jól jöhetnek majd, amikor a traumatológián kell elmesélni, hogy mi is történt pontosan.

1. ,,Ne mozogj, pontosan kell vágnom!” 2. Ha mérni kell, hát mérni kell. 3. Mint a rajzfilmekben: amíg nem nézel le, nem lehet baj. 4. A csapatmunka. 5. A kényszer és a kreativitás együtt csodákra képes. 6. Még egy kicsit jobbra… 7. Valahogy fel kell rakni azokat a francos zászlókat. 8. ,,Mi baj történhet?!” 9. Mindenre létezik megoldás, csak akarni kell. 10. Az unalom olykor tényleg csodákra képes.

11. Nincs létra, nincs probléma. 12. A pillanat, amikor csak nézel és várod, hogy megtörténjen az elkerülhetetlen. 13. ‘Veszély’ a második neve. 14. Még mindig olcsóbb, mint fizetni a futárnak a házhoz szállításért. 15. Semmi különös, csak légkondi javítás a 28. emeleten. 16. Seprű = 110% biztonság. 17. Ha hegeszteni kell, hát hegeszteni kell. 18. Nyilván ez a legbiztonságosabb módja a faágak tömködésének. 19. A munka igazi hőse: a férfi, aki egymagában kátyúzik egy négysávos út közepén. Se kordon, se bóják, se egy figyelemfelhívó teherautó, semmi. 20. ,,Létra? Minek?!” – gondolták.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏