20 önmagáért beszélő reptéri fotó, amit minden utas könnyedén átérez

A repülőtér egy külön kis világ, ahol az emberek találkoznak, elválnak, bevallják szerelmüket vagy épp az álmaikat követik. Itt megtapasztalhatjuk a repülésre várás izgalmát, az érkezés okozta megkönnyebbülést, és egy többnyelvű tömeg részévé válhatunk. Mint minden világban, természetesen a repülőtereken is vannak szabályok és hagyományok, ráadásul nem is akármilyenek.

Cikkünkben most összegyűjtöttük a közösségi oldalakon fellelhető ikonikus reptéri fotókat, melyeket mindenki könnyedén átérez majd, aki valaha is ült már repülőn életében.

1. A repülőtereken kapható ételek ára messze földön híres. Jó étvágyat az 1000 forintos fogáshoz! 2. Szokatlan tábla a dániai Aalborg repülőtéren.

Felirat: ,,Csók és búcsú. Ne csókolj tovább 3 percnél.”

3. Természetesen mindannyian megértjük a biztonsági ellenőrzések fontosságát, de nem lehetne ezt kevésbé kínosan?! 4. Képzeld mellé a fülsüketítő Windows-hangot. 5. ,,Volt egy elosztó a hátizsákomban. Ma én vagyok a reptér hőse.” 6. Egy internetező megtalálta a szendvicset, amit megengedhetünk magunknak a repülőtéren. 7. Egy szelfire mindig van idő felszállás előtt. 8. A várakozás az utazás részét képezi. Ez idő alatt pedig furcsa fazonokkal találkozhatunk. 9. Némelyikük kicsit extravagáns. 10. Ha pedig a várakozás túl hosszúra nyúlik, akkor marad a pihenés. 11. A hajtóművek hangja még a legnagyobb Stephen King rajongókat is megrémíti. 12. Őt egyetlen késés vagy átszállás sem tudja kizökkenteni a napi rutinjából. 13. Ne ess kétségbe, ha késik a repülő! Töltsd el hasznosan az időt: készíts hosszú záridős képet például a fel és leszálló gépekről. 14. Vagy kövesd figyelemmel az izgalmas reptéri pillanatokat. 15. Melyeket néha nem is az utasok, hanem maguk a pilóták szolgáltatnak. 16. Egyesek még az esküvőjüket is a repülőtereken tartják. 17. A világon csak két hely van, ahol az emberek örömükben sírnak: a kórház és a reptér. 18. A sushis poggyásztakaróval többé nem fogjátok összekeverni a csomagjaitokat. 19. ,,Áthaladtam az útlevél ellenőrzésen, majd elmentem vécére. Mire visszajöttem már a futószalag megállt és csak egy poggyász volt rajta.” 20. Soha nem tudhatod, mit hoz ki a szállítószalag a rakodótérből.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏