loading...

20 őrült sofőr, akit sürgősen el kellene tiltani a vezetéstől

1. Hogyan veszítsd el a matracod, törd el a kezed és okozz autó-balesetet egyszerre?! 2. Nyilván tökéletes alternatíva a negyedik kerék helyett. 3. ,,Vigyázat, jövök!”

4. ,,120 km/h-ával haladtunk az autópályán, mikor úgy döntöttem, hogy megelőzöm az előttem meglehetősen bizonytalanul haladó sofőrt. Mikor mellé értem, láttam, hogy a drágám késsel-villával eszik a tányérjából, miközben ráadásként még telefonál is.” 5. Nincs is jobb hely és idő egy könnyed regény olvasásra, mint a belső sávban 140-el száguldozva, előzés közben. 6. Szomorú látni, hogy létezik ilyen felelőtlen édesanya. Szerencsére ezúttal senkinek sem esett bántódása. 7. ,,A taxisom egy jegyzetet olvas “hogyan tanuljunk meg forgalomban vezetni” címmel. Aggódnom kellene?!” 8. Csak kifizetődött végül a sok évnyi Tetris-ezés. 9. ,,Először azt hittem, csak egy hátizsák…” 10. Gonosz vagyok, ha azt mondom, megérdemelte…?! 11. A mögötte közlekedő autósok aligha fogják díjazni a hanyagságát. 12. Nem volt kéznél gumipók. 13. Ilyet sem lát mindennap az ember. 14. Hajvasalás, 90 km/h-ás sebességnél, munkába menet. 15. Kíváncsi lennék, miért vetették el a szétszerelve elszállítás ötletét. 16. Valószínűleg nem a legbiztonságosabb módja a téglaszállításnak. 17. A hét idiótája cím nyertese. 18. Megérte spórolni a házhoz szállítási költségen?! 19. ,,Csak megállt, tankolt egyet, majd továbbhajtott, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.” 20. Ez a férfi újraértelmezte a napellenzők használatát…?

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Íme 2019-es bunkó horoszkóp, ami garantáltan mindenkit vérig sért!

Ma már minden féle-fajta horoszkópról olvashatunk, a szex-horoszkóptól kezdve egészen a diéta-horoszkópig. Jogosan merül fel …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?