20 példa az emberi találékonyságra, ami először sokkol, aztán ámulattal tölt el

A legtöbb ember általában rögtön feladja, ha úgy érzi, hogy semmit sem tud már tenni valamivel kapcsolatban. Nem úgy a cikkünk hősei, akik még a legreménytelenebb helyzetekre is képesek olyan kreatív, és egyedi megoldást kieszelni, ami segítségével egycsapásra orvosolhatják a problémákat.

Igaz ami igaz, a módszereik első ránézésre kissé furcsának tűnnek, de ha jobban belegondolunk, rájövünk, hogy valójában zseniálisak is egyben.

1. A nehéz idők nehéz megoldásokat kívánnak. 2. Hogyan süssünk 2 pizzát egy tepsin. 3. Legközelebb, ha nincs kéznél szifon, használd ezt a trükköt.

4. Ez legális? 5. Kössük össze a ritkán használt tollakat és ceruzákat egy befőttes gumival, így könnyedén rendszerezhetjük a tolltartónkat. 6. Nincs több házi dolgozat karó! 7. Ha nincs baseballsapka, ez is megteszi.

8. Műanyag palackból speciális tölcsért készíthetünk a mosogatógéphez. 9. Hogyan készítsük el a gyermek útlevélfotóját. 10. Stresszmentes, gyors fokhagymapucolás.

11. ,,Az ügyfelem saját maga erősítette meg a rugóit.” 12. Hogyan csempésszünk be alkoholt a fesztiválra. 13. Nincs nyaralód? Termessz krumplit a panelház udvarán! 14. Ha a kedvesed pár napra elutazik. 15. ,,Nem volt nálam pénzérme.” 16. Kevesebb stressz, több hatékonyság. 17. ,,Így oldottam meg, hogy a gyermekem ne unatkozzon utazás közben.” 18. ,,A nagymamám, amikor forró olajjal kell valamit sütni.” 19. Mindenkinek van gyenge pontja. 20. Hogyan szeleteljünk fel egy gránátalmát.


forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?