20 tanár, aki így vagy úgy, de valóságos példaképpé nőtte ki magát a diákjai szemében

Tanárnak lenni nem egy nagy ördöngösség. Jó tanárnak lenni, akit a diákok is elfogadnak, megbecsülnek és tisztelnek, már annál nehezebb. Éppen ezért is olyan csodálatraméltó, hogy az alábbi tanárok minden viszontagság ellenére sem felejtették el, hogy mekkora felelősséggel is jár tanárnak lenni. Erre pedig azt hiszem, hogy nem is kell jobb bizonyíték, mint a diákjaik végtelen szeretete. Le a kalappal előttük…

1.  Ezt a rákos iráni kisfiút minden egyes nap meglátogatja a tanárja, hogy saját szabadidejét nem sajnálva segítsen haladni a tananyaggal a beteg fiúnak.
2.  Az egyetem egyik hallgatója nem tudta kire bízni a gyermekét, ezért behozta az előadásra. Amikor a kisbaba sírni kezdett a professzor odament hozzá és felemelte, hogy megnyugtassa a kicsit. Az előadás hátralevő részében a csöppséggel a kezében diktálta a tananyagot.
3.  Tanár és diák találkozása az oklahomai Moore településre 2013-ban lesújtott hurrikán után.
4.  A professzor a diákokkal közösen ellenezte, hogy előrehozzák az óráját reggel 7-re, ám az egyetem vezetősége ezt figyelmen kívül hagyta. Tiltakozásképpen a professzor minden kora reggeli órán pizsamában jelent meg… ?
5.  A diákok karácsony alkalmából megajándékozták a kedvenc tanárjukat azzal a cipővel, amit mindig is nagyon szeretett volna… ?
6.  Az egyik lány óra alatt kikéredzkedett a mosdóba, hogy rágyújthasson, ez pedig a tanár tudtára jutott, aki ezért utána ment és várt… ?
7.  Nem volt térkép az iskolában, így a tanár rajzolt egyet a diákjainak.
8.  Ez biztosan emlékezetesebb marad, mint egy felesleges szaktanári intő… ?
9.  Cikizték a haja miatt az osztálytársai, ezért az osztályfőnöke is olyan hajat vágatott magának, hogy ne érezze magát egyedül.
10.  A tanár úr fogadott a diákokkal, hogy ha mindenkinek 5-ös lesz a dolgozata, akkor Scooby Doo jelmezben fog pezsgőt osztogatni a következő órán. Mondanom sem kell, hogy szóról-szóra megtanultak mindent a diákok, és egytől-egyig ötöst írtak… ?
11.  Ez a tanár nem mindennapi rajzokkal próbálja meg inspirálni a diákjait a tanulásra.
12.  Talált egy kiscicát reggel iskolába jövet, és nem volt képes a sorsára hagyni. Így aznap ketten tartották az órákat.
13.  Így azért mindjárt szemléletesebb a törióra… ?
14.  Egy matektanár és az ő speciális ‘karácsonyi feladata’.
15.  Egy óvónéni, aki megengedte, hogy a tanév utolsó napján a gyerekek telerajzolják a ruháját.
16.  Egy matektanár osztotta ki ezeket a ceruzákat. A cél egyértelmű: minél gyorsabban, minél többet írni, hogy elfogyjon a ceruza… ?
17.  Egy tanár, aki úgy meghatódott a diákoktól kapott születésnapi tortától, hogy elsírta magát a teremben.
18.  Igen, ez is egy tanár…és ha jól sejtem, a diákok kedvence… ?
19.  A srác elaludt az órán, a tanár pedig bebújt a pad alá és összekötötte a cipőit… ?
20.  A történelemtanár (stílszerű) tablófotója… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏