20 vidám fotó, ami nagyon pontosan illusztrálja a családi életet

Család – így nevezzük azokat az embereket, akik mindig készek segítséget nyújtani és megosztani velünk az örömüket és bánatukat. Bármikor képesek számunkra olyan meglepetéseket okozni, hogy leesik tőle az állunk. Szellemes és gondosan kitervelt tréfáik újra és újra emlékeztetnek rá, hogy a rokonaink a legfontosabb emberek az életünkben.

Hasonló a helyzet cikkünk hősei esetében is, akik újra és újra bebizonyították, hogy családtagok nélkül piszkosul unalmas lenne az életünk.

1. ,,A feleségem megkérdezte, hogy melyik szín tetszik jobban.” 2. ,,A férjem büszkén mesélte, hogy ágykeretet készít. Kiderült, hogy a macskánknak.” 3. ,,Nem hajtom le a vécéülőkét, mondta.” 4. Mi történik, ha a feleség túl sok időt tölt bevásárlással.

Felirat: “nem vagyok hajléktalan, csak a feleségem 2+ óráig vásárol. Kérem, segítsen!”

5. ,,Eltörtem a vécéülőkét, így mondtam el a feleségemnek.” 6. ,,Egy házasságban fontos, hogy képesek legyünk kompromisszumot kötni. Például, én nem igazán akartam kutyát, a feleségem pedig nagyon, szóval kompromisszumot kötöttünk. Tessék, ő itt az új kiskutyánk, Kopper.” 7. ,,Szükségem volt a feleségem telefonjára. Azt mondta, hogy a jelszó az évfordulónk napja. Visszaadtam neki a telefont a következő szavakkal: ,,fogalmam sincs, mit történt vele”.” 8. ,,A férjem dühös volt rám ma reggel, ezért úgy döntött, hogy csak az ő részét ágyazza meg.” 9. ,,Egy pillanatkép arról, amikor a gyerekeim rájöttek, hogy a születésnapi partin az összes fánkot megették, amíg ők hintáztak.” 10. ,,Azt hiszem, a férjem rá fog jönni, hogy kölcsön vettem az egyik hosszabbítóját.” 11. A #FollowMe fotók házasság utáni verziója. 12. ,,A feleségem haragudott, amiért nem rendeztem neki születésnapi partit, ezért igyekeztem pótolni…” 13. ,,A testvérem felesége tegnap megszülte a gyermekét, és így tájékoztatták erről a rokonokat.” 14. ,,Mondtam a kisöcsémnek, hogy megeheti a szőlők felét.” 15. A családi élet olykor kimerítő. 16. ,,Így oldotta meg a lányom azt a problémát, hogy a papírpénz nem fér bele a malacperselye nyílásán.” 17. ,,A lányom panaszkodott, hogy a bagel nem fér be a kenyérpirítóba, ezért mondtam neki, hogy vágja félbe…” 18. Apuka megpróbálta támogatni a feleségét szülés közben. 19. ,,Nem tudtam, hogy a feleségem a gyerekek karácsonyi ajándékát a kocsiba rejtette, ezért nagyon meglepődtem, amikor belenéztem a visszapillantó tükörbe.” 20. ,,Ma a feleségem küldött egy fotót róla, hogy akkor sem alszik egyedül, amikor én éjszakai műszakban dolgozom.”

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?