loading...

21 alkalom, amikor az emberek szó szerint megfogták az Isten lábát

Míg a legtöbben általában pechszériából-pechszériába vándorolva éljük az életünket, addig egyes emberek folyamatos mázlisorozat kíséretében tengetik mindennapjaikat. Épp úgy, mint az alábbi cikkünkben szereplő hősök, akiknek a nem mindennapi szerencséjük láttán mindannyiunkban ugyanaz a kérdés fogalmazódik meg: „erre vajon mennyi esély lehetett?!”

 

1. Ez a madár megmentette a sofőrt egy 30 ezres bírságtól. 2. Ez a fickó egy 4 millió dollár értékű kvarcot talált a kertjében. 3. ,,A kuponrendszer hibája miatt 360 Snickerst kaptam ingyen.” 4. ,,A slusszkulcsom majdnem beleesett a csatornába.” 5. ,,Legnagyobb meglepetésemre 100% kedvezményt kaptam a vásárlásomra.” 6. ,,Ez a csavar megtalálta a tökéletes helyet a gumiabroncsomban, ahelyett, hogy átszúrta volna.” 7. ,,Egy gyártási hiba miatt a 200 grammos túróban valójában 400 gramm volt.” 8. ,,Úgy tűnik, kifizetődött, hogy láttam a Végső állomás című filmet és nem másztam a seggébe, hanem inkább lemaradtam…” 9. Senki más nem vett jegyet erre a járatra, így a három barátnő egy saját repülőgéppel utazhatott Gibraltárról Londonba. Engedélyt kaptak, hogy az első osztályon utazhassanak és még a pilótafülkébe is bemehettek fényképet készíteni. 10. ,,Ilyenkor tudom, hogy jó napom lesz.” 11. ,,Találtam egy nagyon apró magú avokádót.” 12. Mind a két sofőr rendkívül szerencsésnek mondhatja magát. 13. ,,Találtam még egy paprikát a paprikámban.” 14. ,,Két keménytojás helyett hármat kaptam a reggelimhez.” 15. Dupla adag pizza, aminek a csomagolásába valamilyen gyártási hiba miatt mégis három pizza került. 16. A pillanat, amikor komolyan elgondolkozol, hogy talán ideje feladnod egy lottót. 17. 5 földimogyoró egyben. 18. ,,Záráskor érkeztem az étterembe, és megkérdezték, hogy kérek-e extra bacont, mert ha nem, akkor ki kell dobniuk. Nem erre számítottam….” 19. ,,Láttatok már ekkora méretű epret?!” 20. A pillanat, amikor a repülőjegy duplán megérte az árát. 21. Mindannyiunk álma egy privát moziszoba. Neki(k) egy film erejéig valóra vált.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

15 képregény egy norvég művésztől, aki tudja, hogyan élnek a 30 körüli nők

Bibicantdraw (Bibi nem tud rajzolni) egy oslói grafikus, akinek elmondása szerint a művészneve tulajdonképpen egy …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?