21 borzalmas dizájn-katasztrófa, amit alig akarunk elhinni a szemünknek

A világ legtehetségesebb grafikusai és marketingesei is csak emberek, ezért akárcsak mindenki más, ők is hibáznak néha a munkájukban. Az ő hibáik persze annyiból látványosabbak, hogy ezeket a bakikat legtöbbször ország-világ látja, így viszonylag könnyen, nagy hírnévre tehetnek szert. Épp úgy, ahogy az az alábbi elbaltázott dizájnok esetében is történt…

1. Akár hiszitek, akár nem: EZ EGY LÉPCSŐ! 2. Nem, ezek nem sz*rral összekent csempék, egyszerűen ilyen a mintázatuk. 3. Első próbálkozás az új gyertyakészítő szilikonnal. 4. Egy kórház, ahol jó ötletnek tartották, hogy sírkő-ihlette süteményeket szolgáljanak fel a betegeknek Halloweenkor. Háááát… 5. Lidl please…??

6. Most, hogy a padló végre tiszta, mehet az unga-bunga – sugallja nekünk ez a sejtelmes fotó…? 7. Egy szegény, éhező gyermeknek nyilván az a legjobb, ha egy kivágott közepű toast kenyeret adunk, világos… ? 8. Ennek a csokoládé-szökőkútnak biztos így kellene működnie?!

9. Egy katolikus iskola szobra…? 10. Ez egy ablak! 11. Egy vietnami kávézó, ahol a Shutterstock-vízjelet is ráfestették a falra…? 12. Kéményt akartak, cserébe le kellett mondaniuk a kilátásról. Valamit-valamiért. 13. Egy londoni étterem. A pincérek nyilván tolonganak, hogy itt dolgozhassanak… ? 14. Elgondolkodtató. 15. Steve Jobs telefontok, hatalmas Android felirattal…? 16. Egy Instagramos Durex reklám, aminek a grafikusai nagy valószínűséggel összekeverték a With és Without feliratokat. 17. Miért?! 18. Anya és 7 éves lánya csak a legjobb pohárból hajlandó inni a bort. 19. Miért választ valaki ilyen dekorációt egy WC-be?! 20. Mintha ott se lenne…? 21. Maga az ördög rakhatta oda azt az oszlopot…?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏