21 édesanya, aki le sem tagadhatná, hogy ő egy édesanya

Biztosan Ti is észrevettétek már, hogy valamilyen különös oknál fogva az édesanyákat első ránézésre is könnyedén felismeri az ember. Ez javarészt talán azoknak a tipikus ‘anyás’ cselekedeteknek és húzásoknak köszönhető, melyet senki mástól nem láthatunk viszont. Meglehet persze, hogy ezek a kunsztok kissé bohókásak és ügyetlenek olykor, de hát nincs mit tenni, ettől válnak ők igazi édesanyákká…❤

1.  ,,Az anyukám tett egy mini-karácsonyfát a csillár tetejére, hogy az ott hálót szövő pók is kellemesen tölthesse a karácsonyt.”Csak egy anya képes ilyesmire… ?
2.  ,,Épp a szobámban tanultam, amikor egyszer csak hallom, hogy anyukám beszélget valakivel. Ez csak azért fura, mert egyedül voltunk otthon a házban, úgyhogy odamentem az ablakhoz, hogy megnézzem, mire ez a látvány fogadott…”A család cicájával folyt a traccsparti… ?
3.  ,,Anyukám nem tudta, hogyan kell screenshotot készíteni a telefonnal, ezért inkább beszkennelte és kinyomtatta a telefont…”Azért mennyire furfangos már…nekem ez szerintem sose jutott volna eszembe. ?
4.  ,,Ez a Csubakka figura több éven keresztül mindig felkerült a karácsonyi fánkra, és sosem értettem, hogy miért. Egyszer eldöntöttem, hogy pontot teszek az ügy végére, és megkérdezem édesanyámat, mire ő elmondta, hogy mivel nem látta egyik Csillagok háborúja részt sem, szentül meg volt győződve róla, hogy ez egy mézeskalács figura…”
5.  Anya csak egy van… ?
6.  ,,Elküldtem ezt a képet anyukámnak, mire ő válaszolt, hogy hiába nyomkodja, nem akarja lejátszani a videót…”Anyuka mellett szóljon, hogy első ránézésre én is azt hittem, hogy videó… ?
7.  ,,Anyukám vett néhány csibét, majd pár nappal később ezt a képet küldte…”Mennyi szabadideje lehet a kedves édesanyának?! ?
8.  ,,Apukám viccből vásárolt anyukámnak egy Yodás karácsonyfadíszt, mire ő a következő helyet találta neki…”Mennyire abszurd… ?
9.  ,,Mondtam édesanyámnak, hogy nem érzem magam jól. Nem válaszolt, ám fél óra múlva megjelent a házamnál ezzel a ,,kis” gyógyszeres ellátmánnyal.”
10.  ,,A haverom édesanyja kinyomtatott és bekereteztetett egy Facebook fotót…” ?
11.  ,,Édesanyám ajándéka nekem és a barátomnak, iskolakezdés alkalmából. Mindketten végzős hallgatók vagyunk az egyetemen…”
12.  ,,Édesanyám kötött nekem egy ‘szívecskés’ könyvjelzőt, de valószínűleg nem sokat fogom használni, pláne nem nyilvánosan…”Jah…szívecskés… ?
13.  ,,Szóltam édesanyámnak, hogy ha nem gond, akkor ma náluk alszom az éjjel. Mondta, hogy persze, nyugodtan, majd fogta, elővette a szekrényből a régi szuperhősös takarómat és megágyazott nekem a nappaliban… 27 éves vagyok.”
14.  ,,Édesanyám szólt, hogy nem működik az újonnan vásárolt hosszabbító. Mikor átmentem hozzá, hogy megnézzem, mi lehet a baj, a következő látvány fogadott…”
15.  ,,Édesanyám vette nekem ajándékba ezt az ágyneműhuzatot…”Kell egy kis idő, amíg észreveszi az ember… ?
16.  ,,Anyukám felfedezte a Snapchatet, szóval napok óta ilyen, és ehhez hasonló képekkel bombáz engem…”
17.  ,,Családi utazásra mentünk éppen, amikor kitört a ceruza hegye, amivel a keresztrejtvényt fejtettem. Szarkasztikusan mondtam, hogy milyen jó lenne, ha lenne kéznél egy ceruzafaragó. Anyukám erre azt mondta, hogy ,,lehet van itt egy”… Majd hátranyúlt a csomagok közé és elővett egyet. WTF.”
18.  ,,Anyukámék nyaralni voltak, úgyhogy gondoltam megnézem a tabletjét, hogy milyen fotókat készített az utazásról. Legnagyobb meglepetésemre egyetlen fotó volt csak a galériájában, ez…”Mi más… ?
19.  ,,Anyukám egyszerű ember… Nincs olyan probléma, amit valamelyik konyhai eszköz segítségével ne tudna megoldani…”
20.  ,,Édesanyám nem szokott alkoholt inni, de amikor mégis, akkor már a legkisebb mennyiség is beláthatatlan következményeket okoz nála. Legutóbb például növekvő sorrendbe rakta a burgonyákat és majdnem megfulladt a röhögéstől…”
21.  ,,Édesanyám vásárolt egy ‘mixert’ az internetről. Nem erre számított szegény…”Ebből így nem lesz sütemény… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏