21 ember, aki jobban tette volna, ha ma fel sem kel az ágyból

75 éves koráig egy átlagos ember összesen körülbelül 9125 napot tölt az ágyban fekve. Ez első ránézésre hatalmas számnak tűnhet, olykor mégis akadnak olyan élethelyzetek, amikor azt kívánjuk, bárcsak még egy kicsit magasabb lenne ez a szám, és az egymást érő kudarcok helyett inkább az ágyban töltöttük volna a napunkat. Az alábbi emberek is megtapasztalták, hogy milyen, amikor nem túl kegyes hozzájuk az élet, és így utólag bátran kijelenthetjük, hogy ők is jobban tették volna, ha inkább fel sem kelnek az ágyból…

1. Soha ne bízzunk meg egy macskaalom (vagy bármi hasonló) csomagolásában. 2. Mennyi fájdalom, egyetlen fotón. 3. ,,Elaludtam, ezért annyira siettem, hogy csak belebújtam a cipőmbe és indultam dolgozni. A vasútállomásra érve tűnt fel, hogy szokatlanul fázik a lábam…” 4. Ezért szoktak (többek között) messze a várostól kiugrani a repülőgépből. 5. Valamiért úgy gondolták, hogy ez jó ötlet lehet.

6. Az autókereskedés tulajdonosa azt az automata fékrendszert próbálta demonstrálni a kedves ügyfeleknek, ami egyébként nem tartozéka ennek a modellnek.

7. Egy DJ-nek is lehet szar napja.

8. A részegen történő dartsozásnak is meg vannak a maga hátrányai. 9. Valaki ma önhibáján kívül fog késni a munkahelyéről. 10. Talán túl édes, ki tudja. 11. ,,Vegyél BMW-t” – mondták. ,,Nem fogod megbánni” – mondták. 12. Amikor egy TV vásárlás igazán balul sül el.

13. Legyünk őszinték: ennél szarabbul aligha alakulhat egy horgászás. Ő szó szerint üres kézzel kénytelen hazamenni… ?

14. Ezt még nézni is rossz…?

15. Ártalmatlan sütögetésnek indult, de a sorsnak más terve volt. 16. A kérdés csak az: hogy a f*szba rakta vajon be a postás?! ? 17. Valaki megkóstolta a kirakati hungarocellgyümölcsöt. 18. ,,12 óra repülés vár rám, és természetesen enyém az egyetlen törött képernyő a gépen.” 19. Legyünk résen: a henna tetoválás sem mindig jó ötlet. 20. ,,Hoppá!”

21. Végezetül pedig egy videó, ami remekül bizonyítja, hogy csak úgy mint nekünk, embereknek…a szegény állatoknak is vannak rossz napjaik… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏