21 ember, aki saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen is a rossz szerencse

Mindannyiunk életében vannak olyan napok, amikor semmi sem akar összejönni és látszólag messzire elkerül bennünket a szerencse. Ilyenkor jobb távol maradni mindentől és mindenkitől, hiszen ha nem vigyázunk, akkor könnyedén úgy járhatunk, mint a most következő 21 ember, akik a saját bőrén voltak kénytelenek megtapasztalni, hogy milyen is a rossz szerencse…

1. Egy „tökéletes” nap kezdete. 2. Gyorsnak gyors, de nem épp a legkellemesebb módja a szakálltól való megszabadulásnak. 3. Minden festő rémálma. 4. A cipő tulajdonosa alighanem nagyon szidja most valahol ezt a k*rva világot. 5. ,,Betettem 6-osba. Nem volt 6-os.” 6. Micsoda kilátás a hotelszobából. 7. ,,Úgy tűnik, hogy ma posta nélkül maradok.” 8. ,,Ez a bögre gúnyt űzött belőlem”. 9. ,,Segítettem anyámnak padlást takarítani, de a padlás takarított ki engem.” 10. ,,A grillező tetején felejtettem a vízforralót…” 11. ,,Ezt tette a mosógépem a kedvenc párnámmal.” 12. Ha nem szeretsz hagymát pucolni, akkor jó hírem van: ezt kétszer kell. 13. ,,Ott repülnek a nővérem méregdrága születésnapi lufijai, amiket sosem láthatott személyesen, mert még az érkezése előtt elszálltak.” 14. Na, most hogyan tovább?! 15. Nem kell Sherlock Holmes-nak lennünk hozzá, hogy rájöjjünk, mi történhetett… ? 16. A gépek lázadása.

17. Egyszarvú. 18. ,,Csak ki akartam bontani a fél órája vásárolt egerem…” 19. Talán jobb, ha hátrálunk kicsit. 20. ,,Ezt a harcot most te nyerted, alma! De a háborút elveszíted…” 21. Végezetül pedig: a történelem legbalszerencsésebb TV-vásárlása… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏