21 ember, aki teljes joggal teheti fel a kérdést: ,,mi jöhet még ezután?!”

Mindannyiunk életében vannak olyan napok, amikor bármivel is próbálkozunk, bármit is szeretnénk elérni, egyszerűen biztos, hogy kudarcra lesz ítélve az adott dolog. Ilyenkor kár is feleslegesen idegeskedni, egyszerűen túl kell lépni a problémán és mosolyogni, épp úgy, ahogy azt az alábbi emberek is tették, miután váratlanul lesújtott rájuk a balszerencse.

1. A jó hír, hogy nem lett defektes a kerék a kátyútól. A rossz hír pedig… 2. ,,Életem első személyes emléke Japánról…” – más az ottani emberek átlagmagassága,ez tény… ? 3. A legrosszabb dolog, ami csak egy ecsettel történhet. 4. ,,Ennyit a kedvenc párnámról…” 5. ,,Szeles, esős napra virradtunk. A többi gondolom nyilvánvaló…” 6. Kíváncsi lennék azért rá, hogy ez mégis hogy történhetett…? 7. ,,Édesanyám áthívott magához, mert nem kapcsolt be az olvasólámpája és a televíziója. 3 órát utaztam ezért, majd amint beléptem hozzá, megtaláltam, hogy mi a baj…” 8. Talán még nem késő visszatemetni a lyukat és úgy tenni, mintha itt se lettek volna. 9. ,,Mikor reggel lementem a kocsimhoz nem akartam hinni a szememnek: a ház tetejéről lógó hatalmas jégcsap leesett és ripityára törte a kocsim hátulját…” 10. Ilyen is csak hétfő reggel történhet az emberrel, mikor már amúgy is késésben van. 11. ,,Azt hiszem, ezt a telefont ideje elengednem…” 12. Nem éppen a legkellemesebb módja ez a szakáll eltávolításának. 13. Legalább a cica boldog. 14. ,,Csak a nővérem, miután rájött, hogy teljesen rosszul rakta össze az IKEA-s széket…” 15. Nagyon bíztak benne, hogy a beragadt labdát majd sikerül ledobniuk egy másikkal, de totális kudarcba fulladt a tervük. 16. Nem hittem volna, hogy van rosszabb a mennyezetről aláereszkedő póknál, de nyilvánvalóan tévedtem…? 17. Csak ki szerette volna próbálni, hogy még mindig belefér-e a hintába. Belefért, de ki már nem jött. 18. A legrosszabb dolog, ami egy tengerparton történhet.

19. ,,Megtaláltam a legszarabb helyet a mélygarázsban…” 20. ,,Kibontottam az új egerem…” 21. Ez az a pillanat, amikor nyilvánvaló, hogy még az univerzum is azt akarja, hogy bújjunk inkább vissza az ágyba… ? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏