21 ember, aki tettével kiérdemelte magának a “humor királya” címet

A jó humorérzék olyan, mint a VIP kiszolgálás – nem mindenkinek jár. Akik viszont a birtokában vannak ennek a kivételes adottságnak, azok mindennap gondoskodnak róla, hogy sose telhessenek el unalmasan a mindennapjaink, és a legkomorabb időszakokban is beragyogják az életünket.

Épp úgy, mint cikkünk hősei, akiknek a nem mindennapi kunsztjaikról szerencsére fotó és videó is készült, így nemcsak a szűk környezetüknek, de az egész internetes társadalomnak megannyi vidám pillanatot tudtak okozni általuk.

1. ,,Műszempillákat ragasztottam a hasamra, és ezen nevetek 3 perce egyhuzamban…” 2. Amikor a gazdád egy művész. 3. Könyvtár-huligánok. 4. Ááá-civennyá! 🦁 5. ,,Az unokatestvérem fogorvos és fogtündérnek öltözött Halloweenkor.” 6. Dőlj hátra, lazíts, és fogadd el az elkerülhetetlent. 7. A világ legkreatívabb tolvaja cím nyertese. 8. A humor az élet sója – a kórházak falai között is. 9. ,,Édesapám küldte ezt a fotót.” 10. ,,Óvakodj a kutyától | A macska is pokolian sunyi…” 11. ,,A barátom túl alacsony és nem érte fel a karácsonyfa tetejét…” 12. A könyvtár trollja betalálta a rejtély-részleget. 13. ,,Megvan a MÁV reklámarca. Jegyeket, bérleteket!” 14. Márai Sándor szerint: “Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket.” 15. Miért, Te mivel töltenéd az utolsó 24 órád? 16. ,,Hölgyeim és Uraim, bemutatom Önöknek édesapám halloweeni jelmezét.”


17. A tett halála a tökölődés.


18. A 12 éves Riley munkája: giliszta. 19. ,,Épp csak leültem a vécére, a 2 éves gyermekem pedig gondoskodott róla, hogy minél gyorsabban összeszarjam magam.” 20. Így jár az, aki feledékeny…🤣


21. ,,Megmondtam, hogy nem érdekel a kajád…”


forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?