21 ember, aki tudja, hogyan kell feldobni egy unalmas napot az irodában

Az irodai munka hallatán az emberek azonnal az unalmas és monoton íróasztal mögötti vegetálásra gondolnak, pedig akárcsak más szakmákban, megfelelő munkatársakkal az irodai lét sem olyan kibírhatatlan. Ezt bizonyítandóan össze is gyűjtöttünk nektek 21 olyan szemléletes példát, ami jól mutatja, hogy a megfelelő társasággal bizony egy percre sincs időnk unatkozni az irodában.

1. ,,Semmi szokatlan, csak egy átlagos munkanap az irodánkban…” 2. Mások valószínűleg csak a problémát látták volna a szőnyegre löttyent kávéban, de nem ő! ? 3. Amikor magas a vérnyomásod, és ezért nem ihatsz energiaitalt, de azért te sem szeretnél kilógni a sorból. 4. Amikor a főnök előre kiosztja a feladatokat és te ki sem látszol a munka alól. Szó szerint. 5. Valaki ráunt, hogy mindig az ő tejével isszák a kollégák a kávét…? 6. Egy ‘elegáns’ kísérlet arra, hogy a dolgozók kevesebb időt töltsenek a mosdóban…? 7. Így azért még a hétfő reggel is vidámabban indul…? 8. Csak egy újabb fontos meeting az irodában… ? 9. Befőttes gumi + papírgalacsinok = brutális irodai harc a kellően lökött kollégával. 10. Nincs ennél pontosabb műszer…? 11. Elgondolkodtató… ? 12. Valaki biztosra ment…? 13. Egy kis meglepetés a főnök születésnapja alkalmából. Vajon feltűnik majd neki?! ? 14. Mert ugye fontos, a visszajelzés… ? 15. Mindenki számára mást jelent az ‘ideális’ munkahelyi környezet. Neki például ezt: 16. Amikor hétfő reggel elalszol, de a kollégák szerencsére kihúznak a szarból. 17. Legyünk őszinték: a kollégák szívatása nélkül azért tényleg unalmas lenne az irodai lét…?

18. Amikor a kedvenc irodai csótányotok feldobja a talpát, Ti pedig érzékeny búcsút vesztek tőle, hiszen Ő is a csapat része volt. 19. Gyors és egyszerű módja, hogy örökre megutáltassuk magunkat valakivel az irodában… ? 20. Persze bármennyire is jó a hangulat a kollégákkal az irodában, évek múltán azért mindenkinek hiányozni kezd a friss levegő. 21. Végezetül pedig egy rafinált ötlet, ami jól jön majd még, ha új kollégát kaptok és szeretnétek megviccelni kicsit a zöldfülűt…✋?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏