21 ember, aki túlságosan is komolyan vette a rábízott feladatot

Bár általában szeretjük, ha az emberek szóról-szóra teljesítik a nekik kiadott utasításainkat, de azért ez nem mindig van így. Vannak ugyanis olyanok, akik túlságosan is komolyan képesek venni a rájuk bízott feladatokat, melyek eredményeképpen rendkívül röhejes, már-már abszurd szituációk képesek kerekedni. Épp úgy, ahogy az az alábbi helyzetekben is történt…?

1. ,,Egy kis korsó sört kértem a pincértől.” 2. ,,Rátudnátok tenni ezt a képet a tortára?” ,,- Persze!” 3. Ez a fiú zokszó nélkül engedelmeskedik az édesanyjának. 4. ,,A barátnőm megkért, hogy használjam végre a születésnapomra kapott szelfibotot, és amíg ma dolgozik, csináljak vele néhány képet…” 5. A gyalogátkelőhely az gyalogátkelőhely, még ha le is kell gyűrni közben néhány akadályt.

View post on imgur.com

6. ,,Megkértem a férjemet, hogy tegye rá a huzatokat a párnákra, mire hazaérek…” 7. ,,Ám legyen, viszont ez így kissé sokáig fog tartani…” ? 8. ,,Tartsd a szemed a labdán…”

„Keep your eye on the ball son”

9. A tábla szerint a szarvasok etetéséhez használjunk 25 centeseket. Ő ezt is tette. 10. A mester ezt valószínűleg felhívásnak vette… ? 11. Igaz, ami igaz…? 12. ,,Rakjunk esetleg valamit a torta tetejére?” ,,Persze, elküldöm e-mailben…” 13. Pizza és süti egy dobozban annak érdekében, hogy szempillantás alatt komplett mirelit-vacsorát készíthessünk magunknak. Kivéve persze, ha idióták vagyunk ééés… 14. Megkérték, Ő megmutatta. Lapozzunk…? 15. Azért sem. 16. ,,Megkértem a fiamat, hogy tegye be a sampont és a kondicionálót a fürdőszobába.” 17. Feladat elvégezve…✔ 18. Ezt kérték, ezt csinálta…? 19. Kapva-kapott az alkalmon. 20. A szabály, az szabály. 21. Igaz? Igaz. Hát akkor meg?! ? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏