21 ember, akinek a találékonysága szinte már ijesztő

Az emberek többsége általában ugyanúgy gondolkodik a világ főbb dolgait illetően, ám akad egy szűk réteg, aki mindig képes előállni valami újjal és meghökkentővel. Ez a fajta kreatív hozzáállás persze számos hasznos találmányhoz segítette már hozzá az emberiséget, de olykor egészen abszurd szituációkat is képes eredményezni. Épp úgy, mint az alábbi 21 ravasz zseni esetében, akiknek a kreativitása egyszerre lenyűgöző és kicsit talán ijesztő is egyben.

1. Egy rétegelt lemez és némi ragasztószalag segítségével biztonságosan szállíthatjuk a tortát az autónkban. 2. Egy törött kerékpár még nem ok arra, hogy azonnal megszabaduljunk tőle. 3. Csináld magad automatizált öntözőrendszer… ?

4. Amikor a mikrohullámú sütő fogantyúja eltörik, de van otthon kéznél egy régi fürdőszobai kapaszkodó. 5. Ha sok szöveget kell bevinnünk a telefonunkba, a legjobb, ha csatlakoztatunk hozzá egy billentyűzetet. 6. A csapatmunka ereje.

7. Egyszerű és kényelmes módja a sövényvágásnak.

8. Akkumulátoros csavarozó + gördeszka = rögtönzött elektromos jármű. 9. A falevelek is eltűnnek, ráadásul a kicsi is jól érzi magát. Kell ennél több?!

10. Rögtönzött kilincs, ragasztószalagból. 11. ,,A barátom külföldön volt, ezért nem láthatta a kedvenc jégkorong csapatának a mérkőzését. Bekapcsoltam a Skype-ot és segítettem rajta…” 12. Ki mondta, hogy egy panellakás nem üzemelhet 100%-ban napenergiával?! ? 13. A horgászdamilra kötött GoPro kamerával igazán lélegzetelállító felvételeket készíthetünk bármilyen helyzetben.

14. Még mindig jobb, mint a retkes-koszos kapaszkodót fogdosni a tömegközlekedésen… ?

15. Még egy jó ok, hogy miért ne dobjuk ki soha a televízió dobozát.

16. Ez zseniális, egyszerűen nincs rá jobb szó! ?

17. Nem oldja meg véglegesen a leszakadt gomb problémáját, de addig a segítségünkre lehet, amíg haza nem érünk a munkahelyünkről. 18. Így azért el lehet ütni az időt, amíg várunk a reptéren a becsekkolásra…?

19. Ezzel a befagyott tavon történő csónakázás problémája is örökre a múlté.

20. Általánosságban elmondható, hogy minden probléma orvosolható, csak megfelelően kreatívnak kell lennünk hozzá. 21. Motorkerékpár + körfűrésztárcsa = ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏