loading...

21 ember, akinek a tette dacol a józan ésszel

A nagyvilágban jártunkban-keltünkben számtalan érdekes látnivalóval találkozhatunk, ám akadnak néha olyanok, amik láttán bizony alaposan meg kell dörzsölnünk a szemünket, mert nem igazán akarjuk elhinni, amit látunk. Kerítésre parkoló autó? Olvadt üveggel ugrálókötelezés?! Az alábbi listán 21 ilyen, józan ésszel szinte felfoghatatlan pillanatot gyűjtöttünk most össze.

1. Keresve sem találhattak volna jobb ajtókitámasztót, mint ez a fadarab, amiből kiáll egy b*szom nagy rozsdás szög. 2. ,,Sikerült találnom valamit, ami rosszabb, mint a zokni+szandál kombináció.” 3. ,,A negyedikbe váltás mindig kicsit nehézkes…” 4. ,,Szeretnék bérelni egy utánfutót. Hogy mit akarok vontatni?! Semmi különöset, ne aggódj…” 5. Csak egy fickó, aki a park közepén vágja a barátja haját. 6. Miért, Te mire használod a betonkeverőt?!

7. Vészkalapács egy buszon, ami előrelátóan oda van kötegelve a tartójához. 8. Az iratmegsemmisítő alternatív felhasználási módja. 9. Eközben Texasban valaki megtalálta a benzinszállítás legbiztonságosabb módját. 10. Valaki elfelejtette, hogy az ,,MRI”-ben az ,,M” a mágnesesség rövidítése. 11. ,,Ez a fickó max hangerőn hallgatja a rap zenét a telefonján, fülhallgató nélkül…” 12. Biztonságosnak tűnik. 13. Nem is az a kérdés, hogy került fel oda…hanem, hogy milyen fából készült ez a kerítés…?! 14. Ez a munkás kátyúzik éppen egy négysávos út belső sávjában, mindenféle bója és figyelmeztetés nélkül. Bátor fickó lehet. 15. ,,Elnézést uram, lecsúszott a haja a tarkójára!” 16. Valaki nagyon otthon érzi magát a moziban. 17. Mintha ott se lenne. 18. Füstérzékelő egy hotelszobában, amiről – ki tudja, miért – elfelejtették levenni a műanyag fóliát, így tulajdonképpen hasznavehetetlen az egész. 19. Ugrálókötelezés tűzforró olvadt üveggel? Miért ne…mi baj lehet belőle?!

20. Amikor nagy az unalom az építkezésen.

21. Le a kalappal a srác kitartása előtt. forrás

loading...

Ezt láttad már?

Íme 2019-es bunkó horoszkóp, ami garantáltan mindenkit vérig sért!

Ma már minden féle-fajta horoszkópról olvashatunk, a szex-horoszkóptól kezdve egészen a diéta-horoszkópig. Jogosan merül fel …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?