21 ember, akinek valószínűleg ez lehet az első napja az új munkahelyén

Nincs is annál zavarba ejtőbb érzés, mint amikor új munkahelyre kerül az ember és az idegen környezetben mindenhez ügyetlenül vagy éppen félve nyúl hozzá. Ebből adódóan persze számos nem kívánt bakit követünk el az első napokban, ám ezek többnyire a bocsánatos bűn kategóriába tartoznak. Nem úgy az alábbi emberek baklövései, melyek láttán komolyan felmerül a kérdés, hogy vajon biztos jó munkahelyet választottak maguknak ezek a ‘szakemberek’?!

1. Egy hamburger összeállítása nem túl embert próbáló feladat, de a jelek szerint van, akinek még ez sem megy zökkenőmentesen. 2. Emlékezetből próbálhatta meg lerajzolni. 3. Kíváncsi vagyok, hogy mire gondolhatott az az ember, aki ezt az ajtót felszerelte…?! 4. Háromszor is próbálkozhatott, de egyszer sem sikerült neki tökéletesen. 5. Egy ruhaboltos első (és talán utolsó?!) munkanapja. 6. Ezt még azért gyakorolni kell. 7. Megkérték, hogy szerelje fel a tűzoltó készüléket. 8. Nincs olyan probléma, amit ne lehetne orvosolni némi ragasztószalag segítségével. 9. Nem megmondtam?! 10. Ember legyen a talpán, aki képes kiigazodni ezen a kapucsengőn. 11. Nem figyelt a részletekre, csak a cél lebegett a szeme előtt. 12. Amikor a cég az új fiúra bízza a biztonsági kamerák telepítését. 13. Megkérték, hogy töltse fel az automatát. Feltöltötte. 14. Amikor világossá válik, hogy az újonnan felvett fordítónak fingja sincs az angolhoz: ,,Same in English” ? 15. Annyira belejött, kár lett volna leállnia. 16. ,,Letakarítottam az utat, főnök!”

17. Még egy kicsit gyakorolnia kell, de idővel belejön. 18. Pedig még direkt el is mondta. 19. A tetőfedő kolléga első munkanapja. 20. Megkérték, hogy tegye vízhatlanná a vezetékeket. 21. A kátyú betömése volt a feladata, ő pedig betömte. JÓL BETÖMTE…

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏