21 ember, akit rég ki kellett volna b*szni a munkahelyéről

Nincs is rosszabb annál az embertípusnál, aki szemmel láthatóan rühelli a munkáját, ám valamilyen beteg és perverz okból kifolyólag mégsem hagyja ott az állását, hanem inkább feltűnően, napról-napra beleszarik az egészbe. Na, az alábbiakban 21 ilyen ilyen embert, pontosabban az ő gyönyörűséges munkáit gyűjtöttük össze, melyek láttán csak egy kérdés merül fel bennünk: ,,hogyhogy ezek az emberek még mindig nincsenek kirúgva?!”

1. Jár a taps az autópálya kezelő munkásainak… ?

2. Nem voltak otthon a lakók, ezért a futár úgy gondolta, hogy ,,elrejti” a csomagot. 3. Mit szólnál, ha a Te kocsiddal csinálta volna ezt?! 4. Mit akarhatott vele a ,,művész”?! 5. Érzésből húzta a partvonalat. 6. Amikor az anyatermészet lebuktat, hogy szunyókálsz, miközben kertészkedned kellene. 7. Ha nem látnám a saját szememmel, el sem akarnám hinni… ?

8. Egy dolga lett volna… 9. Egy kis nyak-torna. 10. Esőben padkát festeni nem a legokosabb ötlet. 11. Az ilyen emberek állítom, direkt csinálják… 12. ,,A mennyezet lefestve, főnök!” 13. A munka hőse… ?

14. Nem könnyítették meg a biciklisek életét. 15. Vajon pontosan ezt kérte tőle a tulaj?! ? 16. Megkérték, hogy javítsa meg az órát. 17. Neki pedig a hiányzó burkolat pótlása volt a feladata, több-kevesebb sikerrel. 18. Emlékezetből próbálta meg lefesteni a mozgássérült parkoló jelet. 19. A jó úttakarítás mindig ALAPOS.

20. ,,A festésért fizetnek, nem azért, hogy összeszedjem, ezt a sz*rt…” – gondolhatta. 21. Ennyire tellett tőle… ? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏