21 embertípus, akik megérdemelnék, hogy űrhajóra rakjuk és kilőjük őket a világűrbe

Tetszik vagy sem, vannak olyan emberek, akik úgy élik az életüket, hogy meg sem próbálnak alkalmazkodni másokhoz. Ők azok, akik szántszándékkal teszik tönkre vagy éppen nehezítik meg mások életét és az egyébként közösségünket mozgató szabályokra fittyet hányva mennek a saját hülye fejük után. Az alábbiakban most a 21 legidegesítőbb ilyen embertípust gyűjtöttük össze, akik nélkül egyértelműen szebb lenne az élet itt a Földön.

 

1. Akik azt hiszik, hogy a múzeumokban található kordonok csak a dekoráció részét képezik. 2. Akik nem figyelnek a gyermekeikre, amíg azok szétszedik az egész boltot. 3. Akik azt hiszik, hogy teljesen rendben van, ha nyilvánosan szárítják a fehérneműiket.

4. Azok, akik úgy tekintenek a bolygónkra, mint egy hatalmas szemétlerakóra.

Illegal Dumping

***UPDATE***UPDATE***UPDATE***UPDATE***Based on tips we received as a direct result of this post, we identified the two individuals. The Ohio Division of Wildlife, with the assistance of the Perry County Sheriff’s Office and their Litter Control Deputy, made contact with the two who confessed to dumping items at multiple locations.Corey Webb and Amanda Pyke, both of Perry County, were charged with Littering on State Property and Operating a Vehicle in a Non-Designated Area, both of which are misdemeanors.The Hocking County Sheriff’s Office and the Ohio Division of Wildlife would like to give a big THANK YOU to everyone who assisted with identifying the pair.***UPDATE***UPDATE***UPDATE***UPDATE***The Hocking County Sheriff’s Office and the Ohio Division of Wildlife is asking for the public’s assistance in identifying two individuals in an trash dumping investigation. In July, a male and female were captured on video illegally dumping various items inclusing televisions and tires on Sand Run Road in a Wildlife Preserve Area. If you have information on the identity of the two individuals, please contact the Hocking County Sheriff’s Office at 740-385-2131 or by sending us a message.

Közzétette: Hocking County Sheriff’s Office – 2018. augusztus 29., szerda

5. Akik így hagyják maguk után a székeket a moziban. 6. Akik szórakozásból teszik tönkre mások életét. 7. Akik tálcaként használják a műszaki cikkeket. 8. Azok a marketingesek, akik ilyen csomagolással igyekeznek megtéveszteni a vásárlókat. 9. Azok az emberek, akik félmunkát végeznek. 10. Azok az emberek, akik nem foglalkoznak másokkal. (igen, épp beleborotválja a csülkeit a medencébe)

11. Akik úgy gondolják, hogy a forgalomelterelő táblák rájuk nem vonatkoznak. 12. Akik úgy gondolják, hogy a mozgáskorlátozott parkolóhelyeket nekik találták ki. 13. Akik bárhol képesek leülni, hogy pihenhessenek egy kicsit, akár még az élelmiszerekre is. 14. A postások, akik túl lusták ahhoz, hogy becsöngessenek. 15. Akik úgy utaznak a különféle tömegközlekedési járműveken, mintha az egész az övék volna. 16. Azok, akik a sütemény közepéből vágják maguknak a szeletet. 17. Akik nem rakják vissza maguk után a súlyokat a konditeremben. 18. Akik azt hiszik, hogy a tömegközlekedési eszközöket azért takarítják, hogy ők kedvükre összeszemetelhessék. 19. Azok, akik mindent összeragasztanak matricákkal vagy épp a rágógumijukkal. 20. Azok, akik üzeneteket vésnek a padokba, épületekbe, fákba vagy egyéb növényekbe. 21. Na és persze azok, akik nem tisztelik és összegraffitizik az emlékműveket-szobrokat.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏