21 fotó, ami bizonyítja, hogy a bolti dolgozók élete sem egy leányálom

Ha az ember betér egy boltba, rendszerint jobbra-balra lézengő eladókkal találkozhat, akik mintha alibiből pakolásznak néha valamit a polcokon. Ez azonban csak a látszat, vagy inkább haláltusa, mely annak az eredménye, hogy szegény dolgozók előtte már a szívüket-lelküket kihajtották, és most már csak a megváltó halálért esedeznek. Éppen ezért, hogy egy kicsit a külsős emberek is beleláthassanak a boltban dolgozó emberek életébe, hoztunk néhány képet, melyek végére érve garantáltan mindenki más szemmel tekint majd a kereskedelmi szektorban dolgozó névtelen hősökre…

1.  A Glamour és Joy napok gondoskodnak róla, hogy idegösszeomlást kapjon az ember.
2.  A vevő a leghátsó olívaolajat szerette volna, mert ugye az ‘mindig frissebb, mint amit előre raknak’. Így vagy úgy, de ki is szedte végül…?
3.  És akkor tartsd szemmel, hogy nem-e loptak közülük… ?
4.  Ha valahol, akkor a gyerekosztályon aztán különösen felemelő a munka.
5.  Persze józan paraszti ésszel az ember azt gondolná, hogy vagyunk már annyira kulturáltak a 21. században, hogy ha leveszünk valamit a polcról, akkor legalább megpróbáljuk visszatenni azt a helyére…
6.  …de időről-időre bebizonyosodik, hogy sajnos nem.
7.  Legalább tette volna zsebre, vagy ette volna meg akkor már azt is b**meeg… ?
8.  Az est fénypontja mindig akkor jön el, amikor végre minden apró kis [email protected] visszakerült az eredeti helyére, hiszen ekkor következik csak a felmosás, amelytől minden nap egy kicsit meghal az ember.
9.  Black Friday idején kicsit olyan érzésünk lehet, mintha egy állatkertben sétálva hirtelen kinyílnának a ragadozók ketrecei.
10.  Nincs jogod azt mondani, hogy ‘kemény napod volt ma a melóban’, amíg nem próbáltál meg leszedni egy begerjedt nőt az utolsó darab akciós LED tévéről.
11.  A ruhaboltok egyik csodája: sosem tudhatjuk, mi vár ránk a próbafülkében.
12.  Ha ‘szerencsénk’ van, még akár egy ottfelejtett emberrel is találkozhatunk.
13.  És akkor a vevő megkérdezi, hogy ‘tudnál-e mutatni neki ebből egy 36-ost?!’… A szemedben pedig új értelmet nyer a „tű a szénakazalban” kifejezés.
14.  Ez a papír azt hiszem, hogy mindent elárul a bolti dolgozók életéről.
15.  A legszebb az egészben, hogy nyitáskor, minden üzlet, minden polc így néz ki.
16.  Patyolat tisztaságúak ilyenkor az üzletek.
17.  Persze mindezekből a vevők nagy része már nem sokat láthat…
18.  …hiszen, amikor ők érkeznek, már nem így…
19.  …hanem így néz ki a termékek legjava.
20.  A legjobbak persze a gyerekek, akik mindig gondoskodnak róla, hogy amíg a „figyelmes” anyuka vásárol, csináljanak egy kis extra melót a dolgozóknak.
21.  Végezetül tehát ne csodálkozzunk, ha a bolti dolgozók is megpróbálják a saját módjukon viszonozni azt a fajta ‘kedvességet’, amit ők kapnak a vásárlók részéről…

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏