21 fotó, ami bizonyítja, hogy a megfelelő kollégákkal az irodai munka sem olyan unalmas

Az irodai munka hallatán legtöbbünk azonnal az unalmas és monoton íróasztal mögött görnyedésre asszociál, pedig akárcsak más szakmákban, a megfelelő munkatársakkal az irodában töltött napok sem olyan elviselhetetlenek. Ezt bizonyítják a most következő fotók is, melyeket az irodai dolgozók osztottak meg a közösségi oldalakon azt bizonyítandóan, hogy a megfelelő kollégákkal egy percre sem lehet unatkozni munka közben.

1. Mindez egy szokásos szőnyegre löttyent folyadékkal kezdődött. 2. Az irodai dolgozók a legkreatívabb emberek. 3. ,,Az egész iroda kedvelte ezt a legyet, méltó búcsút vettünk tőle.” 4. ,,Kimentem mosdóba, mire visszajöttem, nem működött az egerem…” 5. Valaki megunta, hogy mindig az ő tejével isszák a kávét a kollégák. 6. Befőttes gumi + papírgalacsinok = brutális irodai harc. 7. Ez sosem hazudik. 8. Időtlen igazság. 9. Mások valószínűleg csak a problémát látták volna a szőnyegre löttyent kávéban, ő inkább lehetőséget. 10. Így a hétfő reggel sem olyan unalmas. 11. Amikor egy vicc túl jól sikerül. 12. Mert az ügyfelek visszajelzése fontos. 13. A főnökség egyre olcsóbb munkaerőt alkalmaz. 14. Mindenki számára mást jelent az ideális munkakörnyezet. 15. Amikor hétfő reggel elalszol, de a kollégák kihúznak a szarból. 16. Amikor a kedvenc irodai csótányotok feldobja a talpát, Ti pedig érzékeny búcsút vesztek tőle, hiszen Ő is a csapat része volt. 17. Gyors és egyszerű módja, hogy feldobjuk valamelyik kollégánk napját az irodában. 18. Még a legjobb kollégák sem képesek helyettesíteni a természetes környezetet, ezt ő is tudja. 19. Csak a legerősebbek maradnak életben. 20. Ezzel a módszerrel könnyedén kideríthetitek, hogy ki a leghülyébb az irodában. 21. Mert a munkahelyi kommunikáció ugye kulcsfontosságú.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?