21 fotó, ami bizonyítja, hogy a testvérek mindig hatalmas seggfejek

Nyugodtan kijelenthetjük szerintem, hogy a testvérek közötti egészséges rivalizálás és trollkodás/szurkálódás az idők kezdete óta a világ egyik legtermészetesebb dolga. Persze jobban szeretjük egymást, mint bárki mást ezen a Földön, de még ebben a nagy imádatban is jól esik olykor egy kis genyóskodás. Ha pedig genyóskodásról van szó, akkor biztos, hogy az alábbi testvérek viszik (magasan) a prímet… 😛

1.  Nincs is jobb, mint egy szelet jéghideg görögdinnye a tűzforró nyári napon. Kivéve persze, ha az embernek a testvére készíti azt a szeletet… ?
2.  ,,A feleségem a napokban vizsgázott le a rendőr-akadémián, a húga a következő kis ,,szeretetcsomagot” küldte neki ajándékba, gratuláció gyanánt.”
3.  Hogy lehet valaki ennyire gonosz?! ?
4.  ,,A nővérem vegetáriánus, és tegnap este bulizni voltak a haverjaival. Eléggé ramaty állapotban ért haza, ezért testvéri szeretetből úgy döntöttem, a legjobb ha egy kicsit még meg is tréfálom…” ?
5.  Amikor könnybe lábadt szemekkel csodálod a fagyasztóban talált jégkrémes dobozt, amiben végre egyszer nem pörkölt van…de hát nem lehet teljes az öröm, mert ugye van egy kedves, szerető testvéred… ?
6.  Valakinek túl sok a szabadideje… ?
7.  Amikor a kistestvér vár a repülőtéren… ?,,Örülünk, hogy hazaértél a rehabról” – nyersfordításban.
8.  ,,A testvérem úgy döntött, megvicceli egy kicsit a családot, amíg egyedül van otthon…” – kedves gyerek lehet… ?
9.  ,,A testvéremmel rendszeresen szívatjuk egymást, miután pedig nem jutott más az eszembe, ezért gondoltam kifestem a szobáját rózsaszínre, amíg ő a hétvégét a nagyinál tölti…”
10.  Rossz életű bűnöző… ?
11.  ,,Nővéremet világ életében zsiráfnak csúfolták a magassága miatt, amit természetesen ki nem állhat. Ezért úgy döntöttem, ez a póló lesz számára a legjobb születésnapi ajándék…”
12.  Anya: a testvéred a szobádban alszik ma éjjel, aludj kint a kanapén. Én…↓
13.  Minek az embernek ellenség, ha ilyen nagy testvérei vannak?!
14.  ,,Megérkezett a 40 ezer forintos cipő, amit rendeltem…megkértem a testvérem, hogy küldjön róla pár képet, hogy olyan-e, amilyet szerettem volna…”
15.  A szeretet ünnepe alkalmából a kishúgáról készült összes képet Vladimir Putyinra cserélte a házban. A legjobb, hogy fel sem tűnt neki… ?
16.  ,,A nővérem épp költözik, szóval amíg ő dolgozni ment, rám bízta, hogy mindent gondosan és óvatosan csomagoljak be, hogy kibírják az utazást…” – fő a biztonság! ?
17.  Ha az embernek mérnök testvére van, hozzá kell szoknia az ehhez hasonlóan ,,becsomagolt” ajándékokhoz… ?
18.  Szelfie-gyilkos kistestvér… ?
19.  Milyen jobb ajándékot is kaphatna egy öcs, mint még egy nővér?!
20.  ,,Étterembe akartam menni a testvéremmel, annyit kértem tőle, hogy öltözzön alkalomhoz illő, elegáns ruhába.” – majdnem bejött… ?
21.  A legseggfejebb testvér-díj nyertese… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏
arukereső