21 fotó, ami bizonyítja, hogy az élet olykor piszkosul igazságtalan

Mindannyian megtapasztaltuk már, hogy vannak olyan napok az életben, amikor látszólag minden ellenünk van. Ezek azok a napok, amikor szó szerint a derült égből is képes belénk csapni a villám, vagyis néha onnan ér bennünket a katasztrófa, ahonnan a legkevésbé várnánk. Épp úgy, mint az alábbi embereket, akiknek a saját bőrükön kellett megtapasztalniuk, hogy mennyire igazságtalan is olykor az élet.

1. Egy WC-papír guriga, amin nincs perforáció. 2. Az univerzum egyik legnagyobb rejtélye, ami persze mindig akkor következik be, amikor a legjobban sietünk. 3. Legalább téglázták volna alá normálisan. 4. Ugye, Te is imádod, amikor beragadsz két ilyen kamion mögé?! ? 5. ,,Válassz magadnak egy nyugtató hobbit” – mondták. ,,A faragás például ilyen” – mondták.

6. Az egyetlen dolog, ami képes tönkretenni egy finom vacsorát. 7. Az élet olykor ad, néha pedig elvesz. 8. Amikor az étkezés befejeztével az evőeszköz nehezebbé válik, mint a műanyag tál és ezért… 9. Nyugtassatok meg, hogy nem csak velem történik ez mindig… 10. Nem tudjuk, hogy mennyire fájdalmas mindez, amíg nem velünk történik, személyesen. 11. Amikor az edény nyele nehezebb, mint maga az edény…? 12. Nem tudom, hogy mi történhet éjszaka, miközben alszom, de mindig erre ébredek reggelente. 13. Amikor kézmosás közben összevizezzük a pulóverünk ujját. 14. Nem számít, hogy mennyire vigyázol a fülhallgatódra, pár hónap múlva úgyis így végzi majd. 15. Felszedni még fel tudták, de visszarakni már nem igazán sikerült. 16. Minden gyermek rémálma: a kifaraghatatlan ceruza. 17. Miért élnek vajon olyan emberek a Földön, akik direkt azért fáradoznak, hogy mások életét megkeserítsék?! 18. Pedig milyen ígéretesnek tűnt. 19. Miért csinál valaki ilyen íróasztalokat?! ? 20. Ilyen is persze csak ott és akkor történik, ahol biztos, hogy nincs több szívószál a 100 kilométeres körzetben. 21. Kértem egyet közülük, mire azt mondták: ,,sajnáljuk, ezek bemutató darabok”…? forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏