21 fotó, ami bizonyítja, hogy az élet sokszor pokolian bonyolult

Néha szeretjük feleslegesen túlbonyolítani az életünk, néha pedig épp ellenkezőleg: naivan azt hisszük, hogy a dolgok egyszerűbbek annál, mint amilyennek látszanak. Az alábbi emberek is elhitték, hogy könnyű dolguk lesz, egészen addig, míg az élet váratlanul olyan akadály elé nem állította őket, melyekre egyszerűen nem lehetett felkészülni.

1. Egy hozzá nem értő ember kezében a legjobb szerszám is csak egy fémdarab. 2. ,,A kedvenc párnám volt…és valószínűleg anyám is meg fog ölni.” 3. Úgy látszik, valakinek a szokottnál is szarabbul indult a napja. 4. Jegyzet magamnak: soha ne szállítsuk a festékes vödröt a hátsó ülésen, mert elég egy apró koccanás ééés… 5. Túlbuzgó dentálhigiénia… ? 6. Nem vagyok szakács, de ez a pattogatott kukorica, mintha kicsit túlsült volna. 7. ,,A macskám rájött, hogyan működik a vízadagoló…” 8. ,,A macskám úgy döntött, könnyít magát a fürdőszobai csapban…” 9. Tojáspucolás: rosszul csinálod. 10. A legkellemetlenebb dolog, ami csak mosás közben történhet. 11. ,,A macskám egy igazi seggfej…” 12. Kitől tanulhatta ezt a gyakorlatot?! ?

13. Amikor tényleg semmi sem akar sikerülni. 14. ,,Ki kell próbálni mielőtt megveszem” – gondolta valaki. 15. Ez történik, ha baseball-sapkában elalszunk a strandon. 16. Klausztrofóbiások hátrányban. 17. ,,A macskám megtanulta élete legfontosabb leckéjét…” 18. ,,Véletlenül egy kapszulát felejtettem a laptop billentyűzetét, majd JÓ ERŐSEN rácsuktam a képernyőt. A kapszulának semmi baja sem lett, a laptop képernyője viszont szerencsére darabokra tört…” 19. Pontatlan mérés?! Sebaj! 20. ,,Milyen gyönyörű kilátás, lövök róla egy képet…”

21. ,,Csak lovagias szerettem volna lenni…”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏