21 fotó, ami bizonyítja, hogy létezik a “parkoló-karma” – azt kapod, ahogy parkolsz

1. Valaki volt olyan kedves, és egy kis ragasztószalag segítségével megmutatta neki, hogy hol kezdődik az egyik és hol a másik parkolóhely. 2. Télen a lakótelepi szomszédok közötti parkolóharc már-már valódi művészeti ággá növi magát. 3. Soha ne parkolj úgy, hogy elálld a munkások útját. Pláne, ha egy targonca is van a közelben. 4. Pedig milyen diplomatikusan indult. 5. Ez történik, amikor egy radiológus nem tudja tőled leparkolni a verdát. 6. Valaki segített felhívni a figyelmét, hogy mozgáskorlátozott helyen parkol. 7. ,,Pont befért”.

8. Az ő parkolási stílusa exkluzív parkolóhelyet igényel. 9. Két ablaka bánhatja, ez már biztos…de valószínűleg még egy pofás kis bírságot is kapni fog a tűzcsap mellé parkolásért. 10. A szar bók is bók. 11. Játszva tanul az ember. 12. Ő már csak ilyen, ezen már nem változtathatunk, de gondoljunk a jövőre. 13. A helyében megfontolnám. 14. Rögtönzött KRESZ-lecke, ingyen. 15. A szomszédok már valószínűleg jól ismerik őt a környéken. 16. Lelki terrorral próbál meg hatni. 17. A buszsofőrök sem azok az emberek, akikkel érdemes packázni. 18. ,,Még jöhetsz, még jöhetsz…mostajó.”

19. Ez sok mindent megmagyarázna. 20. Meg lennék lepve, ha ő írta volna, de azért ne zárjunk ki semmit. 21. Végezetül pedig: az arany tahó díj nyertese… ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏